Đoković, Nestorović
AP - Pink printscreen
Đoković, Nestorović

AP - Pink printscreen

Đoković, Nestorović, Foto: AP - Pink printscreen

Nestorović je osetio potrebu da brani Novaka Đokovića od ogromnog broja napada i kritika posle organizacije turnira "Adria Tour".

Njemu je veoma teško pala medijska hajka na najboljeg tenisera sveta, a imao je šta da poruči kritičarima:

"On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je biti šampion ako si Srbin" - rekao je Nestorović.

Tu se nije zaustavio, već je udario po "hejterima" još jače:

"Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane, karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi, pa tek onda komentarišite Novaka. Dino Rađa je sve lepo rekao" - zaključio je Jović!

Nekadašnji hrvatski košarkaš, Dino Rađa je bio najglasniji što se tiče branjenja Novaka Đokovića. Rađa je i sam bio pozitivan na koronavirus, ali se u potpunosti oporavio.

PROČITAJTE JOŠ: