Đoković i Kirjos
EFE/MICHAEL DODGE - EPA-EFE/SCOT
Đoković i Kirjos

EFE/MICHAEL DODGE - EPA-EFE/SCOT

Đoković i Kirjos, Foto: EFE/MICHAEL DODGE - EPA-EFE/SCOT

Nik Kirjos je poznat po tri stvari: ume dobro da igra tenis ali i da od njega napravi haos, neobično uživa u prozivanju Novaka Đokovića, a o svojim devojkama nikada ne voli da priča. Nekim čudom, sada se sve to promenilo.

Da li je na delu zavera protiv Novaka Đokovića kao najboljeg tenisera sveta?

 

Gostujući u australijskoj emisiji "Današnji šou", koju vodi Karl Stefanović, Kirjos se našao "oči u oči" sa čovekom koji ga je pre mesec dana, kada su poslednji put radili intervju, prilično zbunio.

Tada ga je Stefanović upitao o tome kako mu je Ana Kalinskaja, teniserka s kojom se kontroverzni igrač zabavljao, ali voditelj, da li namerno ili slučajno, sve vreme je postavljao pitanja o devojci - s kojom je Kirjos već bio raskinuo. U to vreme bio je sa novom, Kjarom Pasari. Ovoga puta, stvari su bile daleko manje neprijatne.

"O, ovoga puta si pogodio! Dobro je ona. Verovatno i gleda sve ovo trenutno. U svakom slučaju, Karl - hvala ti, sad si mi dobar prijatelj. Sad si u mojim beleškama u 'dobroj' koloni. Šalu na stranu, veoma sam srećan (sa njom)", počeo je Nik Kirjos.

Voditelj ga je tada upitao kako provodi dana bez tenisa, jer se "belim sportom" ne bavi u ovo pandemijsko doba, zbog čega je propustio i američku turneju, uključujući i US Open.

Kirjos se na to osvrnuo rekavši da bi jako voleo da se zdravstvena situacija vrati u normalu, pa da zaigra na sebi omiljenom Australijan openu "kao nekada". I, tada se povela priča upravo o tom grend slemu, čiji je neizostavni deo - Novak Đoković, osmostruki šampion.

Karl Stefanović je pokušao da se "nasloni" na Kirjosove stalne prozivke Noleta, pa je uz osmeh rekao da bi, čak i ako pandemija potraje, možda trebalo pustiti strane tenisere u Melburn, sve - osim Đokovića.

Kirjos se i sam nasmejao:

"Znate, ne volimo ga mi, ali on je taj zbog kog publika u velikom broju dolazi na tribine".

BONUS VIDEO: SARA DAMNJANOVIĆ JE TIK TOK IKONA BALKANA! Alo.rs otkriva da li ima dečka i uz koju pesmu lomi čaše!

Pročitajte i:

Komentari (3)

Gagi

15.09.2020 11:22

Mi volimo tebe...kad gubis!

Ruma

15.09.2020 12:31

Pa normalno je d'à ga ne volite jer je n'as Nole najbolji na svetu i kao teniser i kao covek.Nole ne mrzi svoje protivnike,ne ponizava ih kao vi i To je njegova velicina koji vi nemate i necete je nikad imati.Mrznja koji nlsite u sebi pojesce i ono malo dobrote ako je uopste i image.

Jul

15.09.2020 12:37

Australijanci su los narod.Odvratni zli,pogotovo naši ljudi koji tamo žive!!BIG SVE VIDI!!!