Novak Đoković
EPA, AP
Novak Đoković

EPA, AP

Novak Đoković, Foto: EPA, AP

Kao što je i običaj, posle osvajanja US Opena, pobednik, ovog puta naš Novak Đoković gostovao je u nekoliko čuvenih američkih šou programa.

Tako se našao u studiju emisije "LiveKellyRyan", u kom je jedno od prvih pitanja bilo da objasni momenat kada je burno reagovao kada je deo publike ipak malo preterao sa navijanjem koje više priliči fudbalskom meču.

Podsetio se Novak momenta kada je Artur Eš postao stadion sa atmosferom koja zahteva čelične nerve.

- Tri godine ranije, kada smo imali krov po prvi put i kada je napravljen, bilo je neverovatno glasno kada se krov zatvori. Posle 3 sata, bude ti ekstremno glasno i puno tenzije, a ovo nije timski sport, drugačija je dinamika sporta, treba ti tišina tokom razmene poena, ali je nije bilo. Ovo je najveći teniski stadion, za 23.000 ljudi... Očekuješ da bude glasno, moraš da navikneš na to i da prihvatiš na kraju, potrudiš se da se pripremiš.

Vremenski uslovi bili su pakleni,pa su zabeleženi momenti kada je protiv Džona Milmana morao da napravi pauzu - čak su i loptice bile potpuno natopljene znojem.

- Čuo sam od organizatora da je ovaj US Open bio najvreliji od svih u poslednjih 25 godina, bilo je veoma vruće...

Onda su Novaka prekinuli voditelji i pokazali mu sada već kultnu fotografiju dok odmara u četvrtfinalu tokom jedne pauze, pred presvlačenje majice.

Čini se da si posebno uživao u ovom momentu, kao da si na plaži?

Novak Đoković, Foto: EPA,AP

- Da. Deluje da pokazujem izvajano telo, ali očigledno je da moram u teretanu - našalio se Đoković u ovom gostovanju: