Rafael Nadal
AP
Rafael Nadal

AP

Rafael Nadal, Foto: AP

Osvajač poslednjeg grend slem turnira, Rolan Garosa, Rafael Nadal, odlučio je da ne igra sledeće nedelje na ATP Mastersu iz serije 500 u Beču čime je novi potencijalni duel sa Novakom Đokovićem odložen za kraj sezone i završni Masters u Londonu, jer Nole neće igrati na Mastersu u Parizu. 

Ko će biti najbolji teniser svih vremena?

 

Đokovićeva odluka da ne igra u Parizu je logična jer ne može da zaradi nove bodove, dok bi Nadal u Beču imao šansu za napredak na listi, ali se ipak odlučio da preskoči turnir u glavnom gradu Austrije. 

Umesto tenisa, Nadal će sledeće nedelje igrati - golf. Bik sa Majorke biće jedan od 60 učesnika turnira na Balearima, a sudeći prema komentarima njegovih navijača, nisu baš oduševljeni što se odlučio da privremeno odloži reket i uzme palicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Marina

24.10.2020 10:49

Rekla bih ipak da starog asa, sa dužnim poštovanjem, sustižu polako godine...Još neki iiscrpljujući meč sa Novakom mu se ne bi isplatio...Niko nije primetio da kad se zamori - paizira po nekoliko turnira? Osim Noleta, tu su novi snažni i ambiciozni momci željni uspeha poput Cicipasa, Zvereva i dr.