Janko Tipsarević
EPA/Barbara Walton
Janko Tipsarević

EPA/Barbara Walton

Janko Tipsarević, Foto: EPA/Barbara Walton

- Mislim da će se tenis na internacionalnoj sceni, kada pričamo o velikim turnirima, poslednji vratiti u normalu upravo zbog velike koilčine tih putovanja i dovođenje velikog broja igrača na jedno mesto. Ali na lokalnom nivou, mislim da će među prvma pobednički izaći iz ove korone. Jer nije kontaktni sport i mislim da će među prvima krenuti uzlaznom putanjom. Da, ima problema sa svim restrikcijama, ali ne želim da se žalim", rekao je Tipsarević.

Potom je preneo šta su mu otkrili bivši saigrači iz nacionalnog tima.

- Uticaja je jako puno, sve ovo je novo za igrače. Pričajući sa njima, našim momcima, oni to junački podnose. Karantin u Australiji? Krišom su se žalili, ali svesni su da ovo mora da se desi. Australijski karantin je bio brutalan, pričali su mi da je većina njih imala određenu količinu minuta da bi se istuširali, istrenirali, jeli i odradili sve da se vrate u hotelsku sobu.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ta vrsta karantina neće biti u nastavku sezone, već će biti 'babl' ili 'balon', gde osim hotela i teniskih terena neće smeti nigde da se ide. Pretpostavljam da će tako nešto biti tokom 2021. godine - poručio je bivši reprezentativac Srbije.

Pročitajte još: