Siniša Mali
Oliver Bunić
Siniša Mali

Oliver Bunić

Siniša Mali, Foto: Oliver Bunić

Ovako izgleda razvojni put gradonačelnika Beograda Siniše Malog, čije su fotografije iz mladosti, koje „Alo!” ekskluzivno objavljuje, više slutile da će biti frontmen nekog poznatog rok benda.

U mladosti je pržio gitaru

alo

U mladosti je pržio gitaru, Foto: alo

Sudeći po slikama, Mali iz detinjstva deluje kao sramežljiv dečačić koji je sa ovim naočarima i ozbiljnom garderobom ostavljao utisak potencijalnog malog naučnika.

Koliko je bio stidljiv svedoči i fotka na kojoj se nalazi sa svojim mlađim bratom Predragom i Deda Mrazom. Dok njegov brat deluje pomalo uplašeno, on mirno stoji spuštene glave sa pogledom ka podu i čeka da aparat škljocne kako bi što prestao da bude u centru pažnje.

Mali (levo) s bratom Peđom

Privatna arhiva

Mali (levo) s bratom Peđom, Foto: Privatna arhiva

Međutim, ko bi rekao da će u tinejdžerskim danima đozluke zameniti gitarom i pretvoriti se u glavnog baju za kojim su jurile njegove vršnjakinje.

I sada kada ga vidimo sa kravatom u strogom odelu, ne bismo ni mogli da pomislimo da je nekada svirao u bendu pod nazivom „Nismo mi Indijanci“.

Neprepoznatljiv u mlađim danima

alo

Neprepoznatljiv u mlađim danima, Foto: alo

- Kao mladog, sa željom da budem drugačiji od drugih, privukla me je muzika koja je činila da budem upravo takav, drugačiji. To je bila neka vrsta mladalačkog bunta i nove energije - objasnio je Mali.

Muzika nije omela gradonačelnika da diplomira i magistrira na Ekonomskom fakultetu u Beogradu kao najbolji student tog fakulteta.

Komentari (9)

dejan

01.01.2017 15:29

ti si bre sinisa mnogo veliki gilipter

vitez

01.01.2017 16:08

@dejan - I gore od giliptera, ja bih rekao hoštapler.

dejan

01.01.2017 15:30

mnogo si bre zagazio

Alpacino

01.01.2017 15:38

Poznati su mi slucajevi da se nekome falsifikuje potpis da bi mu se oteo stan, ali da ti neko na prevaru uvali 24 stana , to moze samo Malom da se desi...

ZATO

01.01.2017 20:04

@Alpacino - je drugačiji od ostalih. Kad je bal, neka je trandebal. Stanovi, a sporne privatizacije, dok je bio u DS? Koliko je tada evra zgrnuo? Beograd na H2O? Njega samo to interesuje, jer tu su pare. Beograd nikada nije bio prljaviji. To njega ne interesuje. Samo se pitam, šta će biti, kada on ode sa mesta gradonačelnika, sa ljudima, koji su po njegovom naredjenju radili protivzakonito?On će se opet prešaltati. Sa tolikim bogatstvom može da bira u kom delu sveta će da živi. Drugačiji od ostalih.

deka mika

01.01.2017 16:07

Nikako da neki shvate da postoje i drugačiji ljudi nego što su oni.Da ja nama u Nišu Siniša Mali bili bi prezadovoljni.Puna podrška Gradonačelniku.

ma nemoj mi kazt

01.01.2017 20:21

@deka mika - Hajde ne foliraj !!

i jesi mali

01.01.2017 21:39

Jako čudno?Kako mali avanzova jako brzo a moj sin Svetski prvak ,ode u beli svet kao doktor muzike jer nema mesta za njega u Srbiji.Bolje da je svirao gitaru i lagao narod To je SRBIJA.

Joe

01.01.2017 23:49

Beogradski džiber.