OBELEŽAVA SE DAN KOMUNALNE DELATNOSTI Vesić: Službe su neprekidno na usluzi građanima
Alo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podsetio je na svom fejsbuk nalogu da se danas proslavlja Dan komunalne delatnosti u Beogradu.

"Danas je dan komunalne delatnosti Beograda!

Dan će biti obeležen na platou ispred Starog dvora, gde će biti parkirano око 50 vozila gradskih javnih komunalnih preduzeća, а građani će imati priliku da se upoznaju sa njihovom delatnošću.
Beogradski komunalci defilovaće centralnim beogradskim ulicama. Želimo da pokažemo našim građanima beogradske komunalce sa njihovom tehnikom koji rade od ujutru do uveče za naš grad. Ljude za koje ne postoji ni vikend a ni praznici jer građanke i građani Beograda imaju uvek pravo na komunalne usluge. 

Dan komunalne delatnosti obeležava se od 2019. godine, kada je na sednici Skupštine grada Beograda doneta odluka o organizaciji svake prve subote u septembru.
U gradskom komunalnom sistemu radi više od  20.000 ljudi. Proslava ovog dana prilika je da se građani upoznaju sa svim komunalnim uslugama koje im Grad Beograd pruža, kao i sa ljudima koji rade taj posao. 
Obeležavanjem dana komunalne pokazujemo poštovanje prema zaposlenima u gradskom komunalnom sistemu i ističemo značaj ove delatnosti za Grad Beograd.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading