NABAVLJENI POSEBNI APARATI Noćni provod u Beogradu više neće biti isti, komunalni milicioneri će kontrolisati sve
Foto: Shutterstock

On je dodao da je u Beogradu 2018. godine bilo 270 komunalnih milicionera, a sada ih ima 392. “Spremno dočekujemo izazove koji su pred nama”, kazao je Divac na sednici Skupštine grada Beograda.

Odbornici su, inače, danas usvojili odluku kojom se reguliše način korišćenja aparata za merenje buke koji su već nabavljeni i koje će komunalni milicioneri koristiti tokom kontrole buke.


“Nove uređaje za merenje buke smo nabavili, komunalni milicioneri koji će se baviti merenjem buke prošli su obuku i spremni čekamo stupanje na snagu ove odluke”, rekao je Divac.

Gradski odbornici su usvojili i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Plan rada Sekretarijata za poslove komunalne milicije za 2022. godinu, kao i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Strateški plan Sekretarijata za poslove komunalne milicije za period od 2022. do 2025. godine.

S tim u vezi, Divac je rekao da Komunalna milicija stavlja akcenat na otvaranje novih ispostava i da su otvorene ispostave u Obrenovcu i Mladenovcu, kao i da su primljeni novi komunalni milicioneri.

Između ostalog, najavio je da će u martu stići čamac, kao deo razvoja Komunalne milicije.

BONUS VIDEO


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading