OTAC UMRO NE ZNAJUĆI DA MU JE ĆERKA PREMINULA Korona ne posustaje, odnela tročlanu porodicu iz Leskovca
Alo

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.

Virus korona kod ćerke i oca je bio potvrđen, dok je majka, kod koje su rezultati pokazali negativan test, umrla od srčanog udara, a svi su pored kovida imali i druge pridružene bolesti.

Prijatelji, porodica i komšije i dalje su u šoku i skrhani bolom.

"Ne mogu da verujem da sam ih pre dve nedelje sve tu videla srećne, nasmejane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se sa unučićima. A onda je krenuo pakao", priča nam sva u suzama komšika iz Hisarske ulice.

Zbog sumnje da imaju koronu, svi su se testirali, a rezultati su najpre pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja ćerka. Sa pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.

"Majci (75) je prestalo da kuca srce nedelju dana ranije. Ćerkin otac, a njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom lečenju. Žena je umrla od brige i stresa za detetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je ćerka umrla”, kaže njegov unuk.

Kako je rekao direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević, nakon pojave epidemije korona virusa povećao se broj pacijenata sa srčanim udarima, šlogovima, moždadim udarima…

U Leskovcu je inače mnogo zaraženih prethodnih dana, a nije mali broj i onih koji izgube bitku sa virusom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading