Tiodorović pohvalio mere koje je hotel Stara planina uveo još u januaru ove godine
Alo/ Ilustracija

Prema rečima Gorana Karadžića direktora JP Stara planina SP RESORT, pored svih ostalih mera koje se u hotelijerstvu primenjuju za zaštitu od zaraze korona virusom, u januaru su uvedene i dodatne mere koje su naravno bile u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i uvedene su da bi se zaštitili gosti hotela kao i zaposleni, jer suština odmora jeste opuštanje i uživanje.

Naime, svi gosti koji su dolazili u hotel bili su u obavezi da predaju bilo koji od testova (PCR, antigenski, serološki...) ili dokaz da su preležali koronu ili da su vakcinisani kako bi mogli da borave u hotelu.

U slučaju da nisu stigli da urade neki od testova, SP RESORT je prvi u svetu, u saradnji sa Zdravstvenim centrom Knjaževac obezbedio svim gostima da u hotelu mogu za 1200 dinara uraditi antigenski test, a u slučaju da se pokaže da je gost pozitivan, hotel daje Kovid garanciju, što znači da hotel vraća uplaćeni avans, a ako se pokaže da je pozitivan tokom boravka, vraća se iznos nepotrošenog aranžmana.

Takođe, na isti način je obezbeđeno i vakcinisanje domaćih i stranih gostiju od strane profesionalaca iz Zdravstvenog centra Knajževac u ambulanti samog hotela. 

Hotel Stara Planina je prvi u svetu postavio standard a još na samom početku pandemije zbog svih mera koje je primenio, kao nagradu je dobio sertifikat "Clean & Safe" koji potvrđuje domaćim i stranim turistima da mogu sa poverenjem rezervisati putovanje za sebe i porodicu, da je ovo sigurna zona i da mogu imati miran odmor, što je danas nažalost stvarno retko.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading