RUKE MU POCRNELE, OŽIVLJAVALI GA SAT VREMENA Mlad čovek preminuo u batajničkoj kovid bolnici, PRVI PUT naložena obdukcija!
Foto: RTS printscreen

Prvi put sam od kada radi kovid bolnica u Batajnici, za ovih 15 meseci, naložila da se uradi sudska obdukcija, rekla je Adžić-Vukičević.

Doktorka Tatjana Adžić-Vukičević navela je da muškarac 1976. godište nije uspeo da pobedi kovid.

- To je slučaj koji je nas u kovid bolnici Batajnica veoma uznemirio tokom prošle nedelje -  naglasila je Adžić Vukičevićeva rekla je ona u jutarnjem programu:

- Radi se o jednom mladom čoveku – 1976. godište koji je prve simptome dobio u nedelju. Simptomi su bili kao i kod svih drugih bolesnika – povišena temperatura i bolovi u mišićima. On je registrovan u kovid ambulanti u Zemunu kao lakši slučaj.

BIA I POLICIJA POKRENULE VELIKU AKCIJU ZBOG DOKUMENTA O VAKCINACIJI Pali čelni ljudi, za jednom ženom se traga

Ističe da je do rapidnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja došlo tri dana posle toga.

RUKE MU POCRNELE, OŽIVLJAVALI GA SAT VREMENA Mlad čovek preminuo u batajničkoj kovid bolnici, PRVI PUT naložena obdukcija!

Rina

 

- U sredu na četvrtak kada se on javio u prijemno-trijažni centar bio je toliko narušenog opšteg stanja da je došao praktično iz kreveta u šortsu i majici. Odmah je primljen u našu bolnicu, to je bilo u ranim jutarnjim satima, dečko je imao potpuno normalan snimak pluća i potpuno uredan EKG zapis i urednu laboratoriju osim nešto povišenog nivoa hemoglobina i ono što je za brigu bilo je to da nismo mogli da nađemo nijedan palpabilan puls -  objasnila je Adžić Vukičević.

Nekoliko minuta nakon toga, ističe, ruke su mu pocrnele i prebačen je u jedinicu intenzivnog lečenja.

HITAN ALARM! Ovo su 2 simptoma koja dolaze pre TEMPERATURE I KAŠLJA, jasan su znak da imate OMIKRON!

- Odmah je započeta reanimacija koja je trajala 52 minuta i on je preminuo - navela je doktorka:

- Ja sam zamolila kolege iz radiološke službe da se, preminulom pacijentu, uradi skener koji je pokazao difuzne trombove, znači svuda ishemijske promene – od glave, pluća, stomaka, gorih i donjih ekstremiteta. Prvi put sam od kada radi kovid bolnica u Batajnici, za ovih 15 meseci, naložila da se uradi sudska obdukcija - zaključuje ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading