UREDNIK TV HEPI MILOMIR MARIĆ ZA ALO! O ŠAMARIMA U CRNOJ GORI: Šolak mi namešta batine
YT/K1 TV

Ovako, ekskluzivno za Alo!, glavni urednik Hepija i poznati novinar Milomir Marić objašnjava šta se zaista dešava nakon što su poput munje prostrujale vesti koje su objavili pojedini crnogorski portali da je napadnut i išamaran na letovanju. Kako kaže Marić, dobro je i nema razloga za brigu.

- Dobro sam, niko me nije napao. Od juče prave frku, to je krenulo na Novoj S, oni bi to voleli da mi se desi. Oni su me juče zvali, Nova S i Vijesti crnogorske, prvi su krenuli, pojma nemam! Nije mi se ništa desilo. U Dubrovniku sam. Ipak sam ja najomiljeniji crnogorski zet, kad me puste u Crnu Goru, nemam problema, ponekad me zaustave na granici. Ali, sad su me pustili - ističe za naš list.

OPIS DOGAĐAJA

Prethodno je poručio i sledeće:

- Svaka im čast, pozlatila im se ruka koja može da dohvati iz Budve do Dubrovnika. Niko me nije dirao, u Dubrovniku sam već dva dana. Oni bi to voleli, ali... Meni se nikada u Crnoj Gori nije ništa ružno desilo. 

Vest o navodnom incidentu u Budvi prvi je objavio portal Standard, a prenelo ju je još nekoliko sajtova. 

„Kako saznaje Standard od jednog od očevidaca događaja, sve se odigralo u jutarnjim časovima ispred jednog poznatog budvanskog hotela. Marić je, kako za Standard priča očevidac, sa još par prijatelja sedeo u bašti hotela kada je došlo do verbalnog prepucavanja s jednim od gostiju, i to oko politike. Nakon razmenjenih uvredljivih reči s obe strane, mladić je revoltiran prišao Mariću i opalio mu par šamara. Veći sukob sprečili su Marićevi prijatelji, koji su odmah reagovali i razdvojili ih. Ovaj događaj, kako saznaje Standard, nije prijavljen policiji“, stoji u tekstu crnogorskog portala.

POZNANSTVO S MILOM

Marić, inače, godinama letuje u Crnoj Gori. On nije krio ni poznanstvo sa Milom Đukanovićem, predsednikom te države. Međutim, otkako se Đukanović istakao po negativnim stavovima u odnosu na Srpsku pravoslavnu crkvu, Mitropoliju crnogorsko-primorsku, ali i vlast u Srbiji, Marić ga je više puta kritikovao u svojim emisijama.

Zabrana za četiri emisije

 

Podsetimo, Agencija za elektronske medije (AEM) Crne Gore donela je u januaru ove godine odluku o zabrani emitovanja više emisija televizije Hepi na teritoriji Crne Gore u periodu od šest meseci. Kako je objavljeno, povod su bile „uvredljive poruke koje je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj plasirao u više navrata preko te televizije na račun Crnogorki, Crnogoraca i pojedinačno prema političkim ličnostima u Crnoj Gori“.

Kako je saopštio AEM, zabrana se odnosila na jutarnje programe „Dobro jutro, Srbijo“ i „Vikend jutro“, kao i emisije „Ćirilica“ i „Posle ručka“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading