SLUČAJ OSTRACIZMA POTRESAO ŠKOLSTVO! Učenik trećeg razreda otvorio dušu u sastavu, kriva učiteljica?
Foto: privatna arhiva

Ovim rečima jedan učenik trećeg razreda osnovne škole počeo je domaći rad na zadatu temu “Šta meni treba da rastem do neba?”.

Rad učenika koji će vas rastužiti do suza, ekskluzivno prenosimo u celosti:

“Šta meni treba da rastem do neba?”

“Ono što meni treba je da mi moja učiteljica ne govori da sam lažov, lopov i da sam nevaspitan. Ne želim više umesto na času vreme u školi da provodim ispred učionice. Ne želim da mi drugari govore da im učiteljica stalno skreće pažnju da se ne druže sa mnom jer loše utičem na njih. Veruje svima osim meni i uvek sam ja kriv. Skoro svi psujemo kada smo sami a ona misli da sam to uvek samo ja”.

Da stvar bude još tužnija, pomenuta tema bila je zadata deci kao domaći zadatak u sklopu “Dečje nedelje”, početkom oktobra ove godine.

Nakon ove skandalozne situacije očekuje se da reaguju i nadležne institucije i ispitaju slučaj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rle

21.10.2022 08:24

Đaci nisu amđeli ali da i u redovima prosvetnih radnika ima nemalo zalutalih je velika istina. Međutim oni su ipak zaštićeni i kako kaže ovaj dečak "Mjima se uvek veruje" a nikada se ne pogleda druga strana. Čak i kada postoje materijalni dokazi protiv prosvetnih radnika ništa se ne radi od Direktora i nadalje da se ne bi povredio njih samih. Prosvetna komisija nikada nije ništa uradila!

Marta

21.10.2022 09:27

Nažalost i sama sam imala problem sa istom takvom učiteljicom. Moje dete je bilo uvek ,,dežurni krivac", čak i kada je bio na bolničkom lečenju,. A ona mi to saopšti i puca od smeha.

Zoran

21.10.2022 10:19

Domaci zadatak je,ocito napisao neko drugi.Za dete u nizim razredima skole ovo je nemoguc zadatak.