BAKA I DEKA STALI NA LUDI KAMEN Službenike opštine Rakovica oduševili nesvakidašnji mladenci
Alo/Screenshot

Da ljubav ne zna za godine, pokazali su baka i deka koji su iskoristili poslednju nedelju oktobra da se venčaju. Svečani čin obavili su u opštini Rakovica, a onda su zajedno došli i u utorak, 1. novembra da podignu izvod iz matične knjige venčanih.

- Bakica i dekica su bili toliko slatki, pogotovu kad je on zapevao starogradsku „Kad te vidim na sokaku“, a onda mu se i gospođa pridružila. Iako je teško proceniti godine, vidi se da je on malo stariji od nje, reklo bi se da ima sedamdesetak godina. Ali, bez obzira na to, oboje su toliko vitalni i simpatični, da su i prisutni službenici u opštini u jednom momentu zapevali sa novopečenim supružnicima. Kad su završili mini-koncert, nagradili su ih gromoglasnim aplauzom - rekla je za Alo! naša sugrađanka koja se u utorak zatekla na licu mesta.

BAKA I DEKA STALI NA LUDI KAMEN Službenike opštine Rakovica oduševili nesvakidašnji mladenci

Alo/Screenshot

 

Kako to obično biva, neko je snimio ceo događaj, snimak je uskoro postao viralan i ne samo da su im mnogi čestitali i poželeli mnogo sreće, već je bilo i duhovitih komentara tipa: „Neka je srećno i dugovečno!“

Naravno, bilo je i onih kojima humor ne ide od ruke, a koji su napisali „Da nije trudna?“ i „Mora da je deka dobrostojeći imovinski ili je baba dobra miradžika bez dece. Drugog objašnjenja za ovo nema“, „Stigla nemačka penzija!“

Ipak, pobedila je dama koja se oglasila među poslednjim na Instagram stranici Moj_Beo_grad a koja je osudila zlonamernike.

„Kako vas nije sramota, morate li u svemu da nađete nešto ružno? Srećom, baka i deka verovatno nemaju profile na društvenim mrežama i možete samo da im pljunete pod prozor!“, napisala je ona.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading