ZASEČENE SU I VIĐALI, ODSEČENE NIKAD! Nikola B. (33) iz Lazarevca koji je sam sebe kastrirao šokirao i javnost, ali i lekare
Foto: Youtube/Printscreen

Odsečeni penis Nikole B. (33) koji je visio vezan na pertli šokirao je ne samo Lazarevčane i javnost u Srbiji, već i lekare koji se u svojim karijerama nisu sretali s potpuno odsečenim polnim organima. Naime, bilo je, kako kažu, zasecanja organa u pokušaju da se naudi sebi, ali da neko skroz odseče sebi penis, onda ga veže pertlom i prošeta se gradom, nije dosad zabeleženo. A upravo se to dogodilo u Lazarevu, kada su prolaznici ugledali krvavog golog muškarca.

Nikola je s jezivim povredama odšetao nekoliko stotina metara od svog stana u naselju Topolnjak nekoliko stotina metara do mostića kod bazena, gde ga je posle prijave građana preuzela policija i hitna pomoć.

A da je samo malo duže potrajalo, mogao je i da iskrvari nasmrt što se, kako za Alo! objašnjava urolog Aleksandar Milošević, moglo desiti u roku od sat vremena.

ZASEČENE SU I VIĐALI, ODSEČENE NIKAD! Nikola B. (33) iz Lazarevca koji je sam sebe kastrirao šokirao i javnost, ali i lekare

Foto: Alo.rs

 

- Radi se o ozbiljnoj povredi gde muškarac može da iskrvari za sat vremena, jer lako izgubi i dva litra krvi. Polni organ je pun krvi, postoje dve arterije po dva milimetra. U sećanju mi je ostao slučaj dečka, dok sam radio u KBC Zvezdara, koji je vrh penisa odsekao skalpelom, imao je dijagnozu šizofrenije, pa su pored mene koji sam ga hirurški zbrinuo, tako što sam glavić zašio, u lečenju učestvovali i psihijatri. Nikada u svojoj karijeri nisam imao slučaj da je neko sebi odsekao ceo penis, kao što je sebi uradio ovaj Lazarevčanin. Tu ne pomaže zašivanje, kao u slučaju kad je zasečen, već mora da se radi kompletna rekonstrukcija polnog organa - objasnio je dr Milošević, i dodao da i u ovom slučaju, kao i u svim prethodnim koje je imao, nisu problem hormoni nego mozak.

- U pozadini toga uvek je neki ozbiljan psihički poremećaj zbog kojeg mogu da izdrže tu stravičnu bol - kaže doktor, i upozorava da, pored fizičkih povreda i ozbiljnog psihijatrijskog lečenja, ovaj čovek mora biti i pod nadzorom policije.

Prema nekim izjavama građana Lazarevca, on je na ulicu izašao jer je bio revoltiran što mu nije uspeo pokušaj samoubistva posle raskida s devojkom, a šetao je pored škole, koja je bila prepuna đaka. Srećom, kažu, deca su bila u školi, pa niko od njih nije video ovaj mučni prizor.

Inače, Nikola B. je odranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju. Za psihologa Snežanu Repac to je dovoljan znak da je imao nultu kontrolu i zbog toga je bio opasan, ali je šetao po gradu i verovatno je iz tih razloga presudio sebi, da ne bi nekom drugom.

- Nagon za seksom i nagon za smrću su vrlo bliski. U ovom slučaju radio je adrenalin, a on je svoj polni organ posmatrao kao da nije deo njega. Verovatno on nije mogao seksualni nagon da drži pod kontrolom, sebi je to uradio u trenutku duševnog rastrojstva, emocionalnu bol je odagnao fizičkom. On je sebe odbacio i kao muškarca i kao čoveka - objasnila je Snežana Repac, koja kaže da se nesumnjivo radi o poremećaju ličnosti koja ne može da se prilagodi normama ponašanja.

Očigledno je da je mrzeo sebe jer je bio u konfliktu između nagona i savesti, a možda ima i neka neurološka oštećenja i zbog toga je ispao monstrum prema sebi.

ZASEČENE SU I VIĐALI, ODSEČENE NIKAD! Nikola B. (33) iz Lazarevca koji je sam sebe kastrirao šokirao i javnost, ali i lekare

Foto: Alo/privatna arhiva 

Kako Alo! saznaje, Nikola B. je živeo sam otkad su mu umrli roditelji, a majka mu se više od 20 godina lečila na psihijatriji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading