BIZARNO Beograđanka tokom s*ksa gurnula lak za kosu, pa godinama živela sa stranim telom u organizmu: Čep u v*gini čamio četiri godine!
Sajt KBC Dragiša Mišović

Otkud čep u sred srede?! Ovo pitanje postavili su mnogi, ali ima i onih kojima je na prvu loptu već sve bilo jasno – iz iskustva. Devojka je, dok je još bila tinejdžerka od samo 15-16 godina tokom seksualne igre koristila i pomagala - bocu laka za kosu!

Kada je videla da je čep ispao i ostao unutra, pokušavala je da ga izvadi, ali pošto nije uspela, rešila je da ga ostavi i da se nada da će sam nekada da ispadne ili da barem neće napraviti problem.

I nije u prvo vreme, međutim, kada je ona već zaboravila šta je radila u ranoj mladosti, skoro četiri godine kasnije dobila je bolove, a onda i nekontrolisano mokrenje.

„Devojka je bila previše uplašena od reakcije medicinskog osoblja i nije zatražila pomoć zbog sramote i zabrinutosti od potencijalne osude“, stoji u članku „Zapušteno intravaginalno strano telo i moguće komplikacije“ u Časopisu za pedijatrijsku i adolescentsku ginekologiju.

BIZARNO Beograđanka tokom s*ksa gurnula lak za kosu, pa godinama živela sa stranim telom u organizmu: Čep u v*gini čamio četiri godine!

Foto: Shutterstock

 

Kako su navele doktorke iz KBC „Dr Dragiša Mišović“, koje su pisale ovaj članak, ova devojka je imala normalne cikluse, što je još gore, jer se situacija komplikovala, a ništa se nije videlo.

„Konstatovano je prisustvo stranog tela u vagini sa granulacionim tkivom i tumefakcijom iznad stranog tela, u predelu uretre. Strano telo je izvađeno standardnim ginekološkim instrumentima, a potom je postavljanjem katetera potvrđena amputacija uretre i prisustvo vezikovaginalne fistule. Pacijent je upućen odraslim urolozima na dalju dijagnozu i lečenje“, napisale su doktorke.

Sve to je dovelo do toga da je mokraća curila u vaginu i onda napolje bez kontrole, zbog čega se devojka javila lekaru.

Kako pišu dalje, ovo je problem koji se rešava operacijom, zahteva bar tri dana zadržavanja u bolnici, a onda i dve nedelje mirovanja sa strogo zabranjenim seksualnim aktivnostima, a s obzirom na to kako je prošla sa čepom, pitanje je da li je dama to ozbiljno shvatila.

Doktorke, naravno, nisu htele da komentarišu ovaj slučaj, a posebno da navode podatke o ovoj devojci, ali jesu upozorile na opasnost ubacivanja stranih tela u intimne delove.

- Strano telo može da izazove veliko oštećenje u vagini kod adolescenata. Situacija je komplikovana zbog toga što problemi na početku ne daju nikakve simptome dok ne dođe do neke veće komplikacije - upozorile su dr Aleksandra Veselinović, Jelena Vasić, Vera Jovanović i Slađana Mihajlović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading