HITNO, SVI SRBI U GRČKOJ MORAJU DA PAZE Čovek iz Zrenjanina udario divlju svinju, auto je mu demoliran
Printskrin

Kako ima dosta našihi ljudi tamo, dešavaju se i nezgode

Robert iz Zrenjanina podelio je unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" fotografiju sa pratećim tekstom o nezgodi koju je doživeo na putu ka Lefkadi.

Naime, njemu je pred automobil izletela ogromna divlja svinja, koja mu je totalno havarisala prednju stranu automobila, zbog čega je apelovao na sve vozače da se pridržavaju pravila u saobraćaju, kao i da stalno budu na oprezu tokom vožnje.

Kako je napisao, do upada svinje na auto-put došlo je spletom bizarnih okolnosti, pošto nesrećna životinja kada je ušla na njega, nije imala kako da izađe sa puta.

- Oni koji idu na Lefkadu ili Kefaloniju vozite vrlo pažljivo na relaciji Aktio - Ag. Nikolaos nakon podvodnog tunela prema Lefkadi kada vozite noću ili u jutarnjim satima. Put je neosvetljen, i nedovršen, za neke Gps uređaje čak nepoznat. Divlje životinje sa jedne strane mogu da uđu, sa druge ne mogu da izađu sa puta, pa se zaglave na magistrali. Tako smo pre par dana imali direktan sudar sa ogromnom divljom svinjom, i to nam je upropastilo celo letovanje. Usporite, upalite duga svetla i oprez! - napisao je on.

slupan auto Grčka

Facebook/ Grčka info

 

 

Dole su se nizali komentari:

 - Hvala na upozorenju. Žao nam je zbog ovog što Vam se desilo, nadamo se da ste svi dobro..

- Tačno, čak sve do Filipijade nije baš bezbedno juriti. Mada i gore kod Graveme ume da bude medvedića na putu.

- Upravo ovakav scenario sam za dlaku izbegao prosle i ove godine na potezu Sivota -Parga. Prvi put u naseljenom mestu… nadrealna scena.

- Ma kola se poprave samo da ste svi zdravi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading