Milenium team BDP
Foto: Alo/Tanjug/Alo!

- S ponosom mogu da kažem da je ovo najveće ulaganje u kulturu jedne kompanije, a četvorogodišnjim ugovorom vrednim pola miliona evra sigurno ćemo biti pouzdan partner u daljem napredovanju BDP-a. Mi smo kompanija koja gradi, postavlja jake i stabilne temelje za budućnost, a ova naša zajednička saradnja okrenuta je publici i umetnicima - istakao je Stojan Vujko, generalni direktor „Millennium Teama“.

Milenium team BDP

Tanjug/Alo!

 

On je dodao da je „Millennium Team“ pokazao još jednom da je društveno odgovorna kompanija koja ulaže u zajednicu u kojoj radi, sa jasnom podrškom.

- „Millennium Team“ svoje poslovanje temelji na brizi o zajednici, trudimo se da svojim ulaganjem i jasnom podrškom pomognemo tamo gde radimo i gradimo. Najbolje se vidi iz konkretnog primera našeg rada, BDP Millennium Team Arene, jedinog izgrađenog pozorišta u Beogradu poslednjih 70 godina koje je „Millennium Team“ izgradio i u kome publika uživa dve sezone - dodao je on.

- Veliko nam je zadovoljstvo što je „Millennium Team“ prepoznao Beogradsko dramsko pozorište kao jednog od lidera u kulturi širom regiona u koje vredi ulagati. Uz slogan „Najbolji uz najbolje“, nastavljamo ovu važnu i uspešnu saradnju sa jednom od vodećih građevinskih kompanija u regionu. Saradnja između privatnog sektora i kulturnih institucija predstavlja primer kako se zajedničkim naporima može stvoriti prosperitetnija kulturna scena - rekao je Jug Radivojević, direktor Beogradskog dramskog pozorišta.

Milenium team BDP

Tanjug/Alo!

 

Kako je dodao, nada se da će ovaj primer poslužiti kao inspiracija. 

- Nadam se da će ovaj naš primer poslužiti kao inspiracija drugim kompanijama da prepoznaju vrednost ulaganja u kulturu. Sponzorstvo „Millennium Teama“ doprineće stvaranju bogatijeg i raznolikijeg kulturnog sadržaja za publiku, a istovremeno će poboljšati uslove za rad umetnicima i izvođačima - zaključio je Radivojević.

Letnja scena, pokretni krov, fasada...

Saradnja „Millennium Team-a“ i Beogradskog dramskog pozorišta seže od 2021. godine kada je kompanija izvela građevinske radove na letnjoj sceni, urađen je pokretni krov, fasada, čelična konstrukcija, čime je ljubiteljima pozorišta omogućeno da tokom leta uživaju u kulturnim dešavanjima u BDP Millennium Team Areni, bez obzira na vremenske uslove.

Milenium team BDP

Tanjug/Alo!

 

Od početka letnje sezone prošle godine, na sceni BDP Millennium Team Arene odigrano je preko 100 predstava koje je gledalo više od 15.000 ljudi. Saradnjom „Millennium Teama“ i Beogradskog dramskog pozorišta na izgradnji letnje scene i ovim ugovorom zaokružuje se njihova petogodišnja saradnja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading