panorama
Foto: Alo/Vladimir Markovic

Fejsbuk stranica "Loznica Grad" podelila je fotografiju pisma koje je ostavio komšija kako bi izrazio svoje viđenje situacije.

"Vodite ljubav, a ne rat!!! Kome smetaju učestale se*sualne aktivnosti naših sugrađana!? Dokle više represija i javašluk!?“.

 

Ova poruka osvanula je u ulazu jedne zgrade na Lagatoru!

Ovaj humorističan pristup rešavanju konflikta može poslužiti kao lep primer kako komšije mogu pronaći zajednički jezik čak i u situacijama koje mogu biti neprijatne. Na komadu papira komšije su dobile i odgovor para.

Poruka nezadovoljnih komšija iz Loznice

Facebook/Grad Loznica

 

- Poštovane komšije, posebno sa trećeg sprata, pošto vama smeta kako vi kažete naša buka, malo u kasnijim satima (kada vodimo ljubav). Nama je žao što vi nemate sa kim da vodite ljubav. Nama niko ne može određivati kada ćemo mi voditi ljubav u bilo koje doba dana i noći. Nama na smeta ničija buka, posebno tuširanje u kasne sate noću. A kome ovo sve smeta, ja mu predlažem, ima dobar izbor da kupi sebi kuću da bi mogao da se tušira kada hoće i da mu ne smeta buka. Mi koliko smo upućeni jedina tišina i mir je groblje. Hvala na razumevanju - navodi se u pismu.

Ubrzo nakon toga osvanula je i nova poruka pored ovog pisma komšija na kojoj je par dobio i podršku pojedinih stanara.

Poruka nezadovoljnih komšija iz Loznice

Facebook/Grad Loznica

 

 

- Tooo komšo... Ne smetaš nikome - navodi se u poruci.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading