tdm
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

(Autor: Milica Vučković)

Na početku svake grejne sezone nas uvek muči isto pitanje - kakav je kvalitet grejanja u prostoru u kom borvimo. Grejna sezona je uveliko počela, a članci na vašim radijatoru su hladni ako stanujete u zgradi gde postoji sistem centrlnog grejanja, problem može biti vazduh koji se nakupio u sistemu, ali i ventil na radijatorima. Taj problem se kažu srtručnjaci najlakše rešava ugradnjom kvalitetne opreme u vašim termo –tehničkim instalacijama.

TDM je firma sa dugom tradicijom i inovativnim proizvodima za širok krug klijenata, od projektanata, investitora, veletrgovina, do izvđača radova.Na jednom mestu nude kompletnu uslugu od projektanata, investitora, veletrgovina, do izvođača radova, kao i savete u vezi proizvoda ili problema kupaca.

Prema rečima direktora Darka Marinkovića, firma TDM ostvarila je visok nivo kvaliteta poslovanja, pa je ovo prlika i da razmene iskustva.

- KGH je kongres koji je centralna manifestacija u našoj oblasti, jer se bavimo klimatizacijom, grejanjem i hlađenjem. Jednom godišnje se najznačajniji predstavnici firmi okupljaju i iznose najnovija dostignuća i saznanja iz ove oblasti - kaže Marinković.

@alo_portal Srpska firma TDM, dobitnik prestižnog platinastog sertifikata, predstavila je svoje inovativne sisteme na 54. Međunarodnom kongresu i izložbi o KGH-a (klimatizaciji, grejanju i hlađenju)! #alo #alodnevnenovine #alonovine #tdm #foryou #fypシ #viral ♬ original sound - Alo_portal

- Naši partneri mogu kod nas dobiti informacije o najnovijim tehničkim dostignućima, jer se trudimo da budemo uvek inovativni. Poslednjih godina je vrlo značajna priča o energetskoj efikasnosti odnosno da naši proizvodi budu energetski efikasni.

 

Ono što TDM stvalja na prvo mesto je kvalitet, ali i cena.

- Svedoci smo toga da se danas pojavljuju proizvodi koji, kada im istakne garancija, prestanu i da rade. Grejanje je oblast kojom se najviše bavimo i mislimo da je najvažnije da korisnik naše opreme je koristi što duže. Bitan aspekat je i cena, proizvodi moraju pristupačni i finansijski, i zato smo tu da ponudimo rešenje koje nije samo funkcionalno već i isplativo. Zato je naš slogan "Kvalitetan proizvod po najjeftinijoj mogućoj ceni".

@alo_portal Na početku svake grejne sezone nas uvek muči isto pitanje - kakav je kvalitet grejanja u prostoru u kom boravimo. Grejna sezona je uveliko počela, a članci na vašim radijatoru su hladni ako stanujete u zgradi gde postoji sistem centralnog grejanja, problem može biti vazduh koji se nakupio u sistemu, ali i ventil na radijatorima. Taj problem se kažu srtručnjaci najlakše rešava ugradnjom kvalitetne opreme u vašim termo –tehničkim instalacijama! #alo #alodnevnenovine #alonovine #tdm #kamenac #foryou #fypシ #viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

U najznačajnije projekte na kojima su radili ubrajaju se i neke građevine od javnog pa i istorijskog značaja Toranj na Avali, Kula Ušće 1 i 2, fabrike rekonstrukcije toplovoda mosta Gazela i ulice Vojvode Stepe u Beogradu, BIA, GAK Narodni front kao i mnogi drugi..

- To sve za nas nije toliko zahtevno, jer postojimo preko 30 godina i za nas je posao rutinski - rekao je Marinković. - Naravno da nam znači poverenje klijenata, jer čim je naša oprema ugrađena u takve objekte to znači da su naše kolege inženjeri verovali da radimo dobro i isporučujemo kvalitetnu opremu čim su ih ugrađivali. To su objekti koji su lako vidljivi širokim narodnim masama, ali nama su najznačajniji objekti poput fabrika koje se grade po Srbiji i pre svega inostrane fabrike u Inđiji, Fiat Kragujevcu, Pirotu, itd. To su sve svetske firme koje imaju visoke kriterijume oko opreme koju ugrađuju i mi smo prisutni u njihovim objektima.

 

Jedan od njihovih popularnijih proizvoda jeste magnetni uređaj za tretman vode.Problem sa naslagama kamenca ima gotovo svako domaćinstvo , a zbog ovog "vodenog neprijatelja" često nam stradaju grejači na bojlerima i veš mašinama, TDM ima inovativno rešenje koje pored toga što ne troši nikakvu energiju, ne zahteva ni bilo kakava hemijska sredstava za rad.

 

- Svako se susreo sa problemom kamenca, ili na vodovodnim instalacijama, ili bojlerima, u veš mašinama, mašinama za pranje sudova, do aparata za kafu. Voda u Evropi je po svom sastavu tvrda i stvara se kamenac što nije zdravo jer tu vodu i pijemo. Uređaj je vrlo jednostavan, sastoji se od permanentnih magneta kroz koje prolazi voda. I magneti svojim dejstvom razbijaju kristalnu rešetku i sprečavaju kristalizaciju, pri tom ne menjajući hemijski sastav vode. Ne troše energiju i ne koriste hemikalije, a voda koja prođe kroz uređaj je bolja za piće i praktičnija za upotrebu.

@alo_portal Ono što TDM stvalja na prvo mesto je kvalitet, ali i cena. Jedan od njihovih popularnijih proizvoda jeste magnetni uređaj za tretman vode. Problem sa naslagama kamenca ima gotovo svako domaćinstvo , a zbog ovog "vodenog neprijatelja" često nam stradaju grejači na bojlerima i veš mašinama, TDM ima inovativno rešenje koje pored toga što ne troši nikakvu energiju, ne zahteva ni bilo kakva hemijska sredstava za rad. #alo #alodnevnenovine #alonovine #tdm #foryou #fypシ #viral ♬ original sound - Alo_portal

Za doprinos u stvaranju modernih i efikasnih rešenja, preduzeće TDM je dobitnik je posebne zahvalnice od Beogradskih elektrana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading