Parking
Foto: Alo/Foto: RINA

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvorena tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate.

U subotu, 6. januara 2024. godine, poslovnice Korisničkog servisa i kol-centar radiće do 14.00 časova.

 

Na Božić, 7. januara, mnogo toga u Srbiji neće raditi, a dan pre, na Badnji dan radno vreme mnogih marketa, tržnih centara i slično, biti skraćeno. 

Tržni centri će na Badnji dan, 6. januara, raditi skraćeno, od 10.00 do 18.00 časova, dok će za Božić, 7. januara, biti zatvoreni.

Što se tiče bioskopa u tržnim centrima oni će raditi i 7. januara uglavnom od popodne pa do 23.00 časa, dok će 6. januara raditi uglavnom do 16.00 časova.

Što se tiče supermarketa, velika većina će na Badnji dan raditi skraćeno do 18.00 časova, dok 7. januara neće raditi.

Zelene pijace 7. januara neće raditi, saopštili su iz JKP-a "Beogradske pijace", dok će pijace „Zemun”, „Banovo brdo”, „Bele vode” i „Dušanovac” 7. januara raditi skraćeno od 06.00 do 14.00 časova.

Otvoreni tržni centar Miljakovac-Beogradski buvljak 7. januara neće raditi.

Pijaca „Dušanovac” – prodaja iz vozila neće se obavljati 6. januara, dok će 7. raditi uobičajeno, od 06.00 do 19.00 časova. Pijaca cveća „Krnjača” 7. januara neće raditi.

Državne apoteke, one u sistemu "Apoteka Beograd", ne rade tokom zvaničnih neradnih dana. Međutim, da rade non-stop moraju dežurne apoteke, a u Beogradu to su one u Nemanjinoj 2, Kralja Milana 9, Glavnoj 24 (Zemun), Maršala Tolbuhina 30 i Dr Đorđa Kovačevića 27.

Za Božić, 7. januara, radiće samo dežurne pošte, saopšteno je iz Pošta Srbije. Svih dana praznika Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošte na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš i Čukarka i administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, radiće non-stop.

U nedelju 7. januara, u Beogradu dežuraće Glavna pošta, pošta u Bulevaru Vudroa Vilsona bb („Zimska bajka”) i pošta na aerodromu Nikola Tesla. Izuzev pošte na graničnom prelazu Sremska Rača, radiće pošte na svim administrativnim i graničnim prelazima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading