Beograđanka poklonila odeću
Foto: Printscreen/Instargam/moj_beograd_rezerva

Mnogi kažu da se ljudi dobijaju, ali i gube na sitnicama, te ne zaboravite da prevedete deku preko ulice, kupite cveće od bake, ustanete trudnici i pomognete osobi koja je u nevolji. Koliko sve ove sitnice znače, zna i jedna Beograđanka koja je uradila predivnu stvar.

Ona je, naime, odlučila da Zvezdari u Pop Stojanovoj ulici na jednoj klupi ostavi dva džaka u koje je stavila čiste stvari.

- Ako nekome treba ili zna nekoga kome je to potrebno, može slobodno da uzme, poslužiće zimi pogovo. Ne bacajte staru garderobu, donirajte, poklonite, nekome će značiti - napisala je ona, a njemu fotografiju je podelila Instagram stranica moj_beograd_rezerva.

Na džakovima je napisala "čista odeća" i to isto i na engleskom jeziku kako bi i straci mogli da se posluže ukoliko im je to neophodno.

Gest ove devojke treba sve da nas podseti da je naše malo nekome zapravo mnogo, te ne budite lenji, već stare stvari koje vam ne nisu potrebne poklonite i donirajte onima kojima će možda baš toj stari džemper biti potreban da prežive hladne noći.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading