sudar
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Svađe u familiji nisu samo srpska posla, ali izgleda da kod nas ima najviše ovakvih tema, jer ne možemo da odlučimo da li sa članovima bliže i dalje porodice da budemo bliski, ili da uradimo ono što nam pamet nalaže i da se "raskantamo" sa svima. 

Tako je korisnik mreže "Redit" rešenje potražio upravo od svojih kolega, jer sam nije mogao da odluči šta mu je činiti. 

On je prvo objasnio da je kupio i registrovao svojoj ženi auto, ali da je ona zvala svog brata da joj pomogne pri vežbanju vožnje. I on jeste došao, ali je pri dolasku udario dva njegova parkirana auta i tako mu napravio štetu od preko 1.000 evra. 

"Odradimo evropski za moj auto da je on kriv i da je mene udario i danas sam bio na procenu štete, već sam pukao na delove 500€, sad nastaje problem sa njenom porodicom prave se ludi neće da ispadnu ljudi i da mi daju 500€ da budem na 0, ako dobijem i od osiguranja bar 500€ za moj auto. Nisu hteli milom, pa sam tražio silom i pripretio i stavili su me na neku vezu čekanja, daće kad budu imali, ali je meni to nesigurno, nisam neko ko pravi pametne odluke i mogu doneti odluku na štetu sebe i svog braka, jer su ipak ženini stali da brane njenog brata i pored svega što je on kriv i vozio kao manijak moj auto koji sam joj kupio,a ona je stala na moju stranu i spremna je prekine kontakt sa svojima i da ne vide naše dete dok ne daju novac?", napisao je on opširno. 

Dok jedni komentarišu da je čovek koji je ovo napisao nezahvalan, jer je šurak došao da pomogne, drugi kažu da je u pravu, a treći imaju neke zabavne predloge.

 

"Prodaj Kusturici prava na film. Zaradićeš, ostaćeš u ok odnosima sa ženinom familijom i samim tim, sudeći po opisu porodičnih odnosa, ostavljate prostor za neki nastavak filma. Pazite samo da se ne zanesete pa da bude materijala i za Mašana Lekića", savetovali su mu. 

Drugi se ipak zalažu za mir u kući: 

"Samo u Srbiji za 1.000 evra deca se odriču familije, zarate najbliži i hvataju se za gušu. Treba da vas bude sramota i njih i vas. A ti ne treba da imaš auto ako nisi spreman finansijski da ostaneš bez njega. Sranja se dešavaju, udari te neko, ukrade ti auto itd", zaključio je on. 

Koji je Vaš stav na ovu temu?

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nevenka

23.01.2024 11:14

Brat za brata ,sirenje za pare! Pa neka se ceni i svoje i tuđe ,jer taj neko će tako i naučiti nešto !