zubarka
Foto: Alo/Društvene mreže
zubarka

FOTO: Alo, Vladimir Marković

„Uhapšena je Barbika nadrilekarka“, šapuće se prethodnih nekoliko dana među stanarima luksuznog kompleksa. Sve je počelo nakon što je Snežana S., vlasnica stomatološke ordinacije „BV dental estetic“ koja se nalazi u tom kvartu, privedena i saslušana. Ona se sumnjiči za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i da je falsifikovala diplomu.

Samozvanoj doktorki, koja je ordinaciju otvorila u jednom stanu još 21. novembra 2021. godine, određen je pritvor da ne bi uticala na svedoke koji će biti saslušani tokom istrage i sprovedena je u Centralni zatvor.

zubarka

Društvene mreže

 

Ona je u prisustvu branioca iznela odbranu, pri čemu je osporila da je diploma falsifikat, međutim nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „medicinskog ulepšavanja i podmlađivanja“.

O celom slučaju zubarkine komšije i zaposleni u kompleksu saznali su iz medija.

- Mislim da gore nema nikoga, jer su oni imali nekih problema sa zakonom - rekao nam je jedan komšija i dodao:

- Ja sam pokušao da ih pozovem, da vidim o čemu se radi, ali niko se ne javlja na taj broj koji mi imamo.

Ni na pozive redakcije Alo! na javno dostupan broj telefona niko se ne javlja.

Kako je rekla komšinica, pacijente ove „doktorke“ je viđala povremeno.

- Dolazile su tu neke žene i znala sam da je doktorka, ali ima mnogo stanara, nisam znala baš detalje čime se bavi. Ali ima tu dosta sličnih žena, ne mogu sve da zapamtim, a sa druge strane, ne srećemo se mi ovde mnogo, liftom u garažu, liftom do stana, eventualno ako se sretnemo na recepciji - rekla nam je komšinica.

Prema saopštenju iz Tužilaštva, oni će ispitati potencijalne oštećene.

- Biće ispitani i drugi eventualni svedoci, narediti potrebna veštačenja, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju - saopšteno je iz Tužilaštva. Zatvor ili novčana kazna

Prema članu 254 Krivičnog zakonika Srbije, ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading