Pronađi me
Foto: Alo/Alo

Danka Ilić, stara svega dve godine, nestala je danas oko 14 sati u Banjskom polju u okolini Bora. Dankin nestanak prijavila je njena porodica, a u potragu za devojčicom uključila se gotovo cela država.

Kako saznajemo na licu mesta, teren na kome je nestala devojčica u okolini Bora je šumovit, a naselje je okruženo visokim rastinjem, što pored kiše dodatno otežava potragu za devojčicom.

Danka Ilić

Alo!

 

Ekipa Alo! na licu mesta zatekla je i tetku devojčice. Nesrećna žena je bila očajna i nije imala snage da bilo šta komentariše.

Prijateljica porodice Ilić poručila je da kada je devojčica nestala, da se u selu zatekao lokalni policajac, tako da je potraga za njom počela minut nakon što je majka primetila da je nema.

Podsetimo, devojčica je nestala kada se njena majka, kako je rekla, okrenula na kratko kako bi dala vode njenom bratu.

Danka Ilić

Alo!

 

- Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila - priča Dankina majka Ivana.

Devojčica na sebi ima maslinasto zelenu jaknicu i ljubičaste pantalone. Kosa joj je vezana u repić.

- Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo - očajna je Ivana.

(Mihajlo Žilović)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading