danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Komšije porodice Danke Ilić rekli su za Alo! da su za nekoliko decenija, koliko žive u toj zgradi, čuli za samo jedan incident.

- To su dobri ljudi, uslužni. Njen suprug živi u ovoj zgradi odavno. Deca su im fino vaspitana. Nismo čuli da je imao nekih problema, osim sa jednim komšijom koji je glasno puštao muziku. On mu se jednom prilikom požalio, usled čega se on naljutio i malo mu oštetio auto - rekao nam je upravnik zgrade.

Ova objava Dankinog oca Miloša od 1. januara ove godine ukazuje na mogući incident o kome se priča:

Miloš Ilić

Facebook/Miloš Ilić

 

Slika prikazuje oštećenu šoferšajbnu Miloševog auta, a u tekstu, otac nestale Danke izražava nezadovoljstvo zbog ponašanja komšije.

Podsećamo, terenska pretraga za nestalom Dankom Ilić (2) je obustavljena, nakon što su policijske snage su tokom celog dana i preko noći tražile dete.

Policija je nastavila sa operativnim radom na ovom slučaju.

 

@alo_portal Reporter Alo! na mestu nestanka devojčice o poslednjim informacijama! Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading