Dostavljač
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Korisnik foruma "Redit" iz Srbije požalio se ostalim korisnicima na dostavljača hrane koji mu je u nekoliko navrata otvarao porudžbine i sam se posluživao. Dok mu je jednom prilikom uzeo sve masline iz salate, drugom prilikom mu je doneo palačinku koja se čak i ne nalazi na meniju restorana iz koga je naručio, a koja je sastojcima bila dosta jeftinija od onoga što je platio.

Nakon što je pozvao restoran i predočio im problem sa porudžbinama ostao je u šoku jer je saznao da su ih njega oba jela krenula u izvornom stanju. Upravo zato se obratio ostalim reditorima sa pitanjem šta da radi.

Pojeo mu sve masline iz salate

- Da li se još nekome desila slična situacija? Naime maločas sam naručio Karađorđevu šniclu i Grčku salatu i stigla mi je salata bez maslina. Nazvao sam brzu hranu i pitao sam da li stavljaju na šta su mi potvrdno odgovorili, barem desetak komada. Provalio sam da je dostavljač otvarao i pojeo iste. Pre toga sam imao problem kad sam naručivao palačinku sa nutelom i plazmom a stigla je sa baš kremom i bevita keksom na šta su mi oni rekli da to i nemaju u ponudi uopšte. Radi se o najboljoj brzoj hrani iz mog grada, zaista stavljaju najbolje sastojke u svoje proizvode. Šta da mislim - zavapio je on.

U komentarima koji su nastupili najčešći savet koji je dobijao jeste da se žali na dostavljača i njegov rad, što zbog loše usluge, što zbog činjenice da ovo isto može da se dogodi još nekome.

Jedni ga podržali, drugi ga isprozivali

- Mislim ovo nije prvi put da se neko zali na dostavljače. Zbog ovih i drugih stvari izbegavam dostavu.

- Cimaj podršku i prijavi ga, posle prijave ide provera a ako se dogodi više puta dobiće otkaz sigurno.

- Bar ti nije pljunuo u picu ko onaj u Nišu prekjuče - smenjivali su se komentari.

Međutim bilo je i onih koji su mu zamerili što je uopšte komentarisao hranu koju je dobio.

- Kapiram da ti je glava trenutno još usijana zbog greške. Možda bi bilo najbolje da uzmeš gutljaj šampanjca dok sediš u svom besnom autu i da kreneš da razmišljaš da li ćeš na letovanju uzeti samo skuter ili full jahtu... Čisto da ti skrene pažnju sa ove nesreće koja te je zadesila - glasio je jedan od pogrdnih komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading