milan i jana
Foto: Alo/Foto ALO!

Jana Milanović i Milan Đuričić, kao predstavnici Generacije Z i Milenijalaca, pričaju otvoreno o društvenim i aktuelnim temama u kratkoj formi.

"ShortCast" je do sada kod nas neviđen format podkasta u kome dvoje prijatelja sukobljavaju mišljenja iz muško-ženske vizure, ali i iz fokusa različitih generacija.

Iako razlika od 10 godina ne deluje puno, njih dvoje će koristiti svoja lična iskustva, različita odrastanja i način na koji koriste društvene mreže kao odgovor na sve životne teme koje muče sve dvadeset i tridesetogodišnjake.     

 Mada njihovi razgovori traju satima, za vas su izdvojili najzabavnije delove, pa će format samog projekta izgledati kao kratki sadržaj- Tj. njihovim rečima SHORTCAST!

milan i jana

Foto ALO!

 

"Ništa kupus, samo meso - mi smo onaj zanimljivi deo koji ne premotavate kad slušate podkaste. Jana i Milan, kao pripadnici Gen Z i Milenijalaca, razglabaju o svemu i svačemu u kratkoj formi. Mi nismo kvalitetna knjiga koju čitate dugo, već zabavne kratke priče koje čitate na WC šolji."

Kako se ponašati na prvom dejtu, da li oprostiti prevaru, ko treba da radi kućne poslove.... su samo neke od tema o kojima će razmenjivati mišljenja. Na kraju krajeva, kako oni kažu: "O ukusima treba raspravljati"!

Zapratite ih na instagram i Tik tok profilu:

 

https://www.instagram.com/shortcast.official/?igsh=ZnN5amxzbjJ5ZzF6

 

 

 

https://www.tiktok.com/@shortcast.official?_t=8lPk3qY9KZa&_r=1

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading