policija majka kaluđerica
Foto: Alo/Alo/RINA

Dete koje nema vidnih povreda pregledano je u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi i preuzeto od Centra za socijalni rad, a zatim odvezeno u Tiršovu na dalji pregled. Majka je odvezena u zdravstvenu ustanovu, a u konsultaciji sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva protiv nje će biti podneta krivična prijava za nasilje u porodici.

Kako su preneli beogradski mediji, na društvenoj mreži TikTok, jedna korisnica snimala je lajv uključenje u kojem šamara svoju bebu.

Podsetimo, jezivi snimak je osvanuo juče na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako majka iz Kaluđerice tuče uplakanu bebu. 

kaluđerica

Printscreen

 

 

Na uznemirujućem snimku vidi se navedena mlada majka kako prvo igra ispred kamere, a zatim odlazi po svoju uznemirenu bebu koja izgleda kao da je povraćala i jako plače. Majka je potom vidno iznervirana pokazuje kameri a potom joj zbog plakanja udara i šamara po licu.

- Vidi sad ovo, gledaj. Gledaj sad ovo, gledaj kako je udaram - čuje se majka na snimku.

Policija je odmah juče reagovala. Pronašli su majku i dete, koje nema vidne povrede, preneo je Blic.

Dete je pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega je Centar za socijalni rad preuzeo dete i prevezeno je u Tiršovu na dalji pregled.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading