"Bar 1.000 puta sam odgovorio na to!" (VIDEO)
alo.rs
Besan na Slobine prijatelje: Marko Milošević
 Marko Milošević, Foto: Associated Press

Na konferenciji za medije 1994. godine, Marko Milošević, sin Slobodana i Mire Milošević, došao je pred novinare sa svojim menadžerom i prijateljem Vladom Trefom i pričao o svojim uspesima u auto-moto trkama.

Na pitanje kako mu se rodila ljubav prema automobilima odgovorio je ironično i pomalo drsko.

"Dobro, to je jedno dosta ovako retko i neuobičajeno pitanje na koje nisam odgovorio jedno 1.000 puta do sada", rekao je prvo Marko, a na objašnjenje novinara da on to verovatno onda nije pročitao, dodao je: "Ja volim kad su novinari neobavešteni".

Sin bivšeg predsednika potom je ipak udostojio prisutne svog odgovora i objasnio da je prvi put počeo da vozi kada je napunio 18 godina - jer tako zakon nalaže, a već godinu kasnije vozio je trke.

"To sam valjda nasledio. Otkad znam za sebe volim kola i voleo sam da se vozim pre nego što sam i sam naučio da vozim. Nepunih godinu kasnije sam se pojavio na trkačkoj stazi, na šta sam jako ponosan s obzirom na svoje rezultate", rekao je on i objasnio u kojim međunarodnim trkama je učestvovao i kakve rezultate je postigao.

Na pitanje ko mu je te sezone najveća konkurencija uz osmeh je još jednom "pecnuo" novinara.

"Moraću da vas razočaram, malo ste zakasnili za ovo pitanje, jer sam ja svoju sezonu upravo završio. Trenutno mi niko više nije konkurent, niti ja bilo kome. Do skoro mi je bio vozač iz Beograda gospodin Vlada Sokić koji je trenutno uzeo titulu šampiona."

O Markovim uspesima pričao je i njegov menadžer i blizak prijatelj Vladan Kovačević, poznatiji kao Vlada Tref.

PROČITAJTE JOŠ: