Ami G Show
Printscreen/klik.tv
Ami G Show

Printscreen/klik.tv

Foto: Printscreen/klik.tv

Štaviše, pesma "Vakcina" koja je na Jutjub izbačena krajem februara, već broji preko tri miliona pregleda. Njen tvorac odlučio je u međuvremenu da promeni ploču.

Nakon što su studenti igrali kolo uz pomenutu pesmu, istog trenutka je postala antivakserski hit. Iz Goci benda tvrde - to nije bila zamisao.

"Neće Gara da primi vakcinu, ne priznaje svetsku medicinu, neće Gara da primi vakcinu, ona bocu prima na Sokocu." Ovako glasi jedan od stihova pesme Goci benda, a njegov član Goran Ivanović Goci odlučio je da obrne ploču i pozove ljude da se vakcinišu.

Novi stihovi popularnog "Gocija" glase ovako:

"Nemoj više da me zoveš, poruke da pišeš,

Javi mi se zlato moje kad se vakcinišeš.

Zove mala sa Sokoca, ne prija joj tamo boca,

U Beograd sad bi htela, da joj danem antitjela."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RTS Internet portal (@rtsportal)

Goci je u intervjuu za RTS rekao da mu je žao što je pesma tako shvaćena. Kaže da je 11 dana bio na kiseoniku zbog korona i pozvao ljude da se vakcinišu.

Podsetimo, Ivanović se nedavno oglasio se na društvenim mrežama saopštenjem u kojem je na šaljiv način podržao i pozvao na vakcinaciju.

"Halo, dobar dan. A Gara je, je li? Šta je bilo, Garo? Hoćeš da se vakcinišeš? Bravo, tako i treba. I ja ću se vakcinisati samo kad ugrabim i čim dođu vakcine u Republiku Srpsku i BIH. I evo ti nove pesme: "Hoće Gara da primi vakcinu i priznaje svetsku medicinu. Hoće Gara da primi vakcinu i primiće bocu na Sokolcu". Pozdrav za beogradske studente", rekao je Goci u snimku.