Dom zdravlja u Vlasotincu
Alo / T. S.
Dom zdravlja u Vlasotincu

Alo / T. S.

Foto: Alo / T. S.

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, prisustvo virusa COVID 19 potvrđeno je kod sedam korisnika i 32 zaposlena.

Takođe korona virus utvrđen je i u Centrima za socijalni rad u Vranju, Novom Pazaru, Beogradu, Centru za porodični smeštaj i usvojenje u Kragujevcu, Organizaciji socijalne zaštite za pružanje usluge lični pratilac deteta H.O. ''''Dečje srce'''', u Beogradu i Domu za smeštaj odraslih i starijih ''''Olga'''', Kotež.

Do sada se izlečilo 642 korisnika i 230 zaposlenih.

Pročitajte:

Dom za smeštaj odraslih i starijih ''''Doživeti stotu'''', Beograd, Dom za smeštaj odraslih i starijih ''''Stara pruga'''', Umka i Dom za smeštaj odraslih i starijih ''''Radost'''' u Negotinu, rešenjem o zabrani rada Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ne pružaju uslugu socijalne zaštite domskog smeštaja odraslih i starijih.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni kod kojih postoji ta opasnost ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.

Preporučujemo: