Jovan Veselinović
Printscreen/Facebook
Jovan Veselinović

Printscreen/Facebook

Jovan Veselinović, Foto: Printscreen/Facebook

Milica Cvetković iz Niša, majka Jovana Veselinovića (18), koji je posle nekoliko dana potrage u nedelju ujutru pronađen mrtav na napuštenom gradilištu u Ulici Branka Krsmanovića, juče se od svog deteta oprostila potresnom porukom na Fejsbuku.

- Ja imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana, učinite danas neko dobro delo, bilo koje. Nahranite nekog gladnog, udomite psa ili macu sa ulice, pošaljite sms za bolesnu decu, pomozite nekom starijem da pređe ulicu… Ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para - doplatite mu, zasadite drvo, recite mami da je volite, zagrlite vaše dete jako, najjače, bilo šta. Za mog Jovana, za njegovu čistu dušu, njegov večiti osmeh… Sine moj, sunce majčino, živiš i živećeš zauvek kroz nas svake subote, jer to je tvoj dan rođenja. Dolaziće nam tvoji najdraži prijatelji, pričaćemo anegdote o tebi, tvoje bisere, tvoje šale, ješćemo tvoju omiljenu hranu. Nećemo da plačemo, slavićemo tvoj život i zahvaljivati se Bogu za svaki dan koji nam je podario sa tobom. Zauvek, oko moje milo, srećo moja mila. Obećava majka - živeće tvoj duh, tvoja harizma i sve ono što jesi i što si bio - do večnosti. Majka više nema svoju dušu. Moju dušu činite samo ti i Lazar. Više mi ne treba – napisala je u potresnoj poruci majka nastradalog tinejdžera.

Pročitajte još:

Komentari (1)

beba

23.02.2021 08:05

Ova majka je zaista hrabra. Mali sigurno nije bio sam gore.Neko mu se pridruzio, mozda su povukli neki dim, mozda se okliznuo...Ali , sam nije bio.