"NISAM RAZMIŠLJALA, ZNALA SAM ŠTA RADIM" Milena Radulović se oglasila posle podizanja optužnice protiv Mike Aleksića

Povodom podizanja optužnice protiv vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića glumica Milena Radulovic se oglasila i istakla da je očekivala optužnicu i ovakav njen sadržaj.

Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: screenshoot

"S obzirom na to koliki je bio broj prijava i broj devojaka koje su se javile, spremne da svedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano", rekla je Milena Radulović u izjavi za "Blic".

Ona je istakla da je od prvog dana kada je izašla javno, i kada su druge devojke progovorile, bila svesna da rade pravu stvar.

“Nisam mislila o eventualnim posledicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svesna onoga što radimo, jer govorimo istinu”, navela je ona.

Miroslav Mika Aleksić
Miroslav Mika Aleksić, Foto: screenshot

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je ranije danas optužnicu protiv vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića (68) zbog opravdane sumnje da je silovao i polno uznemiravao ukupno sedam polaznica te škole.

"Optužnicom se tereti za izvršenje dva produžena krivicna dela silovanja, dva krivicna dela silovanja, jedno produženo krivicno delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivicna dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštecenih”, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Ivana Rakočević.

Ona je dodala da je tužilaštvo Predložilo sudu da Aleksiću produži pritvor.

Povezane vesti