Plati gorivo
privatna arhiva
Plati gorivo

privatna arhiva

Plati gorivo pomoću mobilnog telefona, Foto: privatna arhiva

Mobilna aplikacija Drive.Go nastala je kao odgovor kompanije NIS na rastući trend digitalizacije, ali i iz potrebe da zdravlje svojih potrošača stavi na prvo mesto. Usled pandemije virusa Covid-19, ograničenje kontakata i održavanje fizičke distance najbolji je način zaštite i zato beskontaktno plaćanje uz pomoć Drive.Go aplikacije ujedno predstavlja najbezbednije rešenje.

Plaćanje goriva na ovaj način je brzo, sigurno i veoma jednostavno. Potrebno je da instalirate Drive.Go mobilnu aplikaciju sa Google Play ili Apple Store-a i prilikom registracije unesete bankarsku karticu kojom obavljate plaćanje. Sledeći korak je skeniranje QR koda na točionom mestu, prilikom dolaska na NIS Petrol ili GAZPROM benzinsku stanicu, a nakon točenja potrebne količine goriva, klikom na dugme Plati, plaćanje je završeno.

Plati gorivo

privatna arhiva

Plati gorivo bez odlaska na kasu, Foto: privatna arhiva

Dodatna pogodnost za korisnike kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ je što se ona može registrovati u Drive.Go mobilnu aplikaciju. To znači da prilikom svake kupovine uz pomoć Drive.Go aplikacije prikupljate bonus poene i na taj način ostvarujete dodatne uštede.

Od kada je početkom aprila uvedena ova inovativna usluga, broj zadovoljnih korisnika neprekidno raste, a NIS konstantno radi na povećanju broja benzinskih stanica na kojima se plaćanje može izvršiti na ovaj način.

Plati gorivo

privatna arhiva

Plati gorivo, preuzmi aplikaciju, Foto: privatna arhiva

Kompletan spisak više od 80 benzinskih stanica na kojima je korišćenje aplikacije moguće dostupan je na sajtovima www.nispetrol.rs/sr/drive-go i www.gazprom-petrol.rs/drive-go, a više informacija možete dobiti i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

Putujte bezbedno i budite odgovorni prema sebi i drugima uz korišćenje Drive.Go mobilne aplikacije, kao najpouzdanijeg partnera na putu!

Pročlitajte još: