Vozači GSP na udaru
Instagram/ Moj Beograd
Vozači GSP na udaru

Instagram/ Moj Beograd

Vozači GSP na udaru, Foto: Instagram/ Moj Beograd

 Vozači GSP u Beogradu redovno imaju bliske susrete sa vozačima koji prete i nasrću na njih koji treba da ostanu pribrani osam sati na svom radnom mestu i da bezbedno prevoze hiljade putnika dnevno koji isto tako često znaju da svoj bes i frustraciju istresu na radnike gradskog prevoza.

Nažalost, danas je u Ruzveltovoj ulici u Beogradu jedan vozač pretrpeo maltretiranje od nervoznog vozača koji se parkirao tik ispred vozila javnog prevoza.

Kako se na snimku na društvenim mrežama vidi, bahati vozač je izleteo iz svog automobila, šutirao autobus pun putnika i počeo krvnički da vređa vozača dok ga dve žene smiruju, a epilog ovog incidenta ostao je nepoznat.

Podsetimo, sličan incident se dogodio i prošle godine u junu kada je vozač na uglu Takovske i Cvijićeve ulice, izašao iz automobila, fizički blokirao gradski autobus i verbalno provocirao vozača, a zatim se vratio u automobil.

Ruzveltova

Instagram/ Moj Beograd

Ruzveltova, Foto: Instagram/ Moj Beograd

Naime, vozač autobusa je pokušao da sirenom upozori nesavesnog vozača, kako bi ga obišao, ali umesto toga vozač automobila izašao je iz automobila i verbalno ga napao.

Osim što šoferi GSP-a moraju da trpe bahate vozače tu su i putnici koji često nemaju razumevanja za njih i njihovu profesiju, pa se tako u martu ove godine dgodio incident na liniji 79 kada je mupkarac star 49 godina nakon vređanja, isprskao vozača autobusa biber sprejom, nanevši mu lake telesne povrede.

Mešutim, ovo je samo jedan od slučajeva u kojima su vozači fizički i psihički urnisani od strane drugih vozača i putnika.

PROČITAJTE JOŠ: