Goci bend
printskrin/jutjub
Goci bend

printskrin

Goci bend, Foto: printskrin

Nakon što su studenti igrali kolo uz pomenutu pesmu, istog trenutka je postala antivakserski hit. Iz Goci benda tvrde – to nije bila zamisao.

“Neće Gara da primi vakcinu, ne priznaje svetsku medicinu, neće Gara da primi vakcinu, ona bocu prima na Sokocu.” Ovako glasi jedan od stihova pesme Goci benda, a njegov član Goran Ivanović Goci odlučio je da obrne ploču i pozove ljude da se vakcinišu.

Novi stihovi popularnog “Gocija” glase ovako:

“Nemoj više da me zoveš, poruke da pišeš,

Javi mi se zlato moje kad se vakcinišeš.

Zove mala sa Sokoca, ne prija joj tamo boca,

U Beograd sad bi htela, da joj danem antitjela.”

Goci je u intervjuu za RTS rekao da mu je žao što je pesma tako shvaćena. Kaže da je 11 dana bio na kiseoniku zbog korone i pozvao ljude da se vakcinišu.

Podsetimo, Ivanović se nedavno oglasio se na društvenim mrežama saopštenjem u kojem je na šaljiv način podržao i pozvao na vakcinaciju.

“Halo, dobar dan. A Gara je, je li? Šta je bilo, Garo? Hoćeš da se vakcinišeš? Bravo, tako i treba. I ja ću se vakcinisati samo kad ugrabim i čim dođu vakcine u Republiku Srpsku i BIH. I evo ti nove pesme: “Hoće Gara da primi vakcinu i priznaje svetsku medicinu. Hoće Gara da primi vakcinu i primiće bocu na Sokolcu”. Pozdrav za beogradske studente”, rekao je Goci u snimku.

Komentari (3)

HN

07.04.2021 12:15

Pozdrav za nase Hercegovce. HN je uvjek bio Hercegovina. Uskoro se spajamo. Zivila Hercegovina i Srbija.

dzoni

07.04.2021 12:41

Bravo,jos samo treba pitati Zmaja od Sipova za njegovo misljenje...

lik

07.04.2021 14:01

Dokle bre, svaki dan izviru kao krtice ti i takvi blejatori? Drki i Krki, Zrki i Drki, Guci i Buci sa blejatorskim 4/4-tinskim taktom i te poštapalice nazivaju "Krajiška muzika". Ali namerno gađaju i igraju na kartu nostalgije "polupismene" ojađene izbegle populacije, kao i na (domaće) koji na pomen rodnog kraja padaju u trans. Ne znajući da ti blejatori poseduju kule i vile, ne u rodnom mestu a često pevaju: "sagradićemo dvore, kućo moja žicom zaključana". Propaganda je čudo, na račun "jadnika"