Žurka kod "Studenjaka"
Društvene mreže/printscreen

Na sreću, niko nije nastradao iako su se pojedini studenti stajali čak i nasred kolovoza

Neodgovorno ponašanje mladića i devojaka zabeležio je jedan od vozača, a na Instagramu je objavljen snimak iz vozila gde se vidi kako maltene zaobilazi ljude na putu.

– Zdravo, ako želite okačite ovaj bezobrazluk. Nemam ništa protiv studenata, ali ovo je prevršilo svaku meru i granicu. Svako veče stoje na putu isključenje/uključenje auto-puta Tošin Bunar. Neće se opametiti dok ih neko ne pokosi – tvrdi svedok „šenlučenja“ studenata.

Kako kaže, video snimak je napravio pre svega zbog vozača.

– Ovo je najveći apel vozačima koji kada se isključuju sa auto-puta u većoj brzini ne pokupe nekog od tih maloumnika, pa na kraju završe u zatvoru ni krivi ni dužni. Pozdrav. Da napomenem da je većina njih i alkoholisanom stanju i nemaju nameru kada vide vozilo da se pomere, već kreću da se deru i razbijaju flaše – napisao je na snimku očevidac.

Drugi klip je objavljen na Instagramu jutros kada je usnimio zeleno ostrvo puno smeća na mestu gde su se sinoć okupili studenti.

– Epilog snimka od sinoć, studenti ostavili za sobom smeće, uključenje na auto-put, Tošin bunar – zaključio je revnosni građanin.

Komentari (1)

BlueBoy

11.04.2021 18:45

A gde je policija i komunalna milicija da sankcioniše ovo? Ovo je ometanje saobraćaja na međunarodnom autoputu... Policija izlazi na buku i galamu 3 klinca u parku a na ovo se ne izlazi?