OVO JE DEVOJČICA KOJA JE ZAJEDNO NESTALA SA NENADOM Roditelji Teodeore Milentijević nestanak prijavili policiji: Posebno ih zabrinjava njen telefon

Teodora Milenković (15) iz Požarevca nestala je zajedno sa mladićem Nenadom Nikolićem (15) iz Lazarevca, potvrdila je porodica nestale devojčice.

Nestala Teodora Milenković
Nestala Teodora Milenković, Foto: Društvene mreže/printscreen

Teodora i Nenad su se upoznali preko Instagrama, a ona je, prema rečima Nenadovog oca, u sredu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce. U četvrtak je Nenad rekao da ide da je isprati do autobuske stanice, ali od tada im se gubi svaki trag. Poslednje informacije koje porodica Nikolić ima je da su ušli u autobus za Beograd.

- I ranije je znala da ode od kuće kada se naljuti, ali bi se uglavnom prošetala i vratila. Brine nas što joj je ugašen telefon. Nadamo se da će se pojaviti, optimistični smo. Prijavili smo nestanak policiji, ne sedimo skrštenih ruku, a posetili smo i Nenadove roditelje - kaže Emina Milenković, majka devojčice koja je nestala.

Porodica Nikolić moli građane da, ukoliko vide Nenada i Teodoru, to jave policiji ili na broj 065/8173655.

Povezane vesti

  • Korisnik: Beli
    17/04/2021 - 19:00
    Deca, buntovna u tim godinama, mozda misle da zive zajedno, a ne znaju koliko roditeljima stvore patnju i zabrinutost!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA