Cirkus Kolorado
Twitter printscreen
Cirkus Kolorado

Twitter printscreen

Cirkus Kolorado, Foto: Twitter printscreen

"Blokirao me Predrag Popović iz Tabloida samo zato što sam na njegovoj vesti o obdukciji Vladimira Cvijana primetio da su radili intervju sa Cvijanom 4 meseca posle obdukcije", napisao je student novinarstva, Vladimir Radulović, koji je na Tviteru upisan kao Cirkus Kolorado.

Naime, on je uočio par nepravilnosti u radu Tabloida, poznatog po napadima na predsednika Vučića i celokupnog njegovog rada.

Laži i nepravilnosti koje je uočio, objavio je na Tviteru, a onda ga je novinar Tabloida, Predrag Popović blokirao, kako bi sakrio sve neistine koje uporno pokušava da plasira u javnost.

Po svemu lošem, poznati Tabloid je intervju sa Cvijanom objavio 2017. godine, a onda opet 2018. godine, bez ikakve napomene da je star.

Da li su to lažnim vestima pokušali da dignu Cvijana iz groba i time napakoste određenim ljudima? Ili samo dobijaju novac od nestabilne opozicije kako bi napravili cirkus od čitave priče?

Jasno je da Đilasovi izaslanici deluju na komandu i da ne prezaju ni od čega kako bi ostvarili svoje paklene namere. Od ranije je poznato da je Dragan Đilas pretio Cvijanu tužbama, a sada se preko mrtvog čoveka sveti predsedniku Vučiću, a sve u saradnji sa Tabloidom, koji, objavljujući neistine, lažne intervjue, ispada smešan, sa glavnom ulogom klovna u čitavom ovom cirkusu laži.

Pročitajte još: