Seks šop
Printskrin Clip.rs
Vibrator

Non stop shop

Vibrator, Foto: Non stop shop

Uprkos dominantnoj konzervativnosti naše zemlje, većina gradskih ćoškova i podzemnih prolaza sadrži seks-šopove, ali kako smo stidljiva nacija, lakše nam je da igračku za raspaljivanje mašte poručimo preko neta, jer je diskrecija zagarantovana.

Onlajn seks-prodavnice nude pregršt seksi opreme i pomagala, od vibratora i stimulatora, pa do erotskog veša, bičeva i lisica. Najprodavaniji proizvodi, prema rečima zaposlenih u „Non stop shopu”, koji u svojoj raznovrsnoj ponudi ima i kategoriju seks-šop (samo za punoletne) - su vibratori, a najčešći kupci su - žene.

- Kao veoma popularan vibrator pokazao se „blek medžik“, koji je crne boje, dužine 19 centimetara i prečnika 4,5. Lubrikanti i dildoi dele drugo mesto po prodaji, a za njima odmah ide seksi veš (gaćice, čipkani kostimi...). Žene znatno prednjače u kupovini i često su sklone da uz dva-tri proizvoda iz neke druge oblasti ubace i nešto iz seksi šopa. Diskrecija ljude podstiče da, osim džogera i kreme, poruče i vibrator - objašnjavaju iz ove onlajn prodavnice i dodaju da prosečni kupac seksualnih pomagala ima od 45 godina pa naviše.

Iako se nijedan od ovih predmeta preko ekrana ne može dodirnuti, njihov izgled je verno prikazan fotografijama i detaljno opisan rečima.
- Proizvodi su na sajtu verodostojno predstavljeni. I pored istaknutih karakteristika i slika, pojedini odlaze u seks-šopove da pogledaju i dodirnu ono što im treba, ali pošto nemaju hrabrosti da tu i kupe, onda to naruče preko sajta da bi im stiglo na kućnu adresu uz diskreciju.

Roba je tako upakovana, kao i sva prateća dokumentacija, da se ne zna šta je unutra dok se ne otpakuje. Takođe, onima koji vole i žele da eksperimentišu ovaj vid kupovine pruža i mogućnost da pronađu stvarčice za koje nikada nisu ni čuli i sa njima se tako upoznaju - kažu iz „Non stop shopa”.

Pravdanje ne izostaje ni prilikom onlajn kupovine seks-igračaka, pa operateri kao razloge za poručivanje vibratora neretko čuju: „Nije za mene, već za koleginicu, drugaricu...“

Anegdote sa kupcima

Od 2010, otkad u „Non stop shopu” postoji prodaja seks-igračka, zaposleni su se nalazili često u neprijatnim situacijama. - Jedan čovek je tako zvao i tražio radnicu koja je prilikom kupovine proizvoda komunicirala sa njim i rekao joj da je „obukao hulahopke i tango gaćice”. Dešavalo se da i druge operaterke dobiju pitanja lične prirode, kao na primer kada su izgubile nevinost.

Komentari (1)

kokos

09.11.2016 23:23

Tako je i nekada bilo :-))). Pornografija se zamatala u dnevne novine :-)))