potraga
RINA
potraga

RINA

potraga, Foto: RINA

Muškarac Z.M. star 59 godina nestao je 09. januara u selu Dljin u opštini Lučani. Živeo je sam u porodičnoj kući, a već četiri dana od njega nema ni traga, ni glasa.

Potrazi za nestalim muškarcem pored porodice i policije priključili su se i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

„Sedmorica naših članova obavili su pretragu terena, međutim dubok sneg nam umnogome otežava potragu. U normalnim okolnostima vidimo na deset metera pored sebe, međutim sada je to nemoguće. Kao da se traži igla u plastu snega“, rekli su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

Prema njihivim rečima obavljen je intervju s porodicom kako bi se prikupilo što više podataka o nestaloj osobi, njegovim navikama, zdravstvenom stanju, poseti rodbini.

„Pretražen je teren oko kuće, seoski put za koji postoji mišljenje da se njime poslednji put kretao, deo potoka uz put i deo grebena. Zbog ograničenog vizuelnog sagledavanja terena usled sneznih padavina, u dogovoru sa porodicom i policijom pretraga se nastavlja nakon otopljavanja snega“, kažu u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

Prema rečima meštana nestali Z.M. nije bio konfliktna ličnost, razveden je i živeo je sa majkom koja je preminula u maju ove godine.

Pročitajte još: