Violeta Ašanin
PrintscreenYoutube

 

Violeta Ašanin

PrintscreenYoutube

Violeta Ašanin, Foto: PrintscreenYoutube

Ona se zaključala u kupatilu. Potom su suprug i sin, koji su bili u stanu u Kralja Milutina, videvši da dugo ne izlazi, razvalili vrata i zatekli jezivu scenu,

Poznata doktorka je bila vlasnica čuvene klinike za ulepšavanje. Pokretač je inicijative da se procedura rekonstrukcije dojki nakon mastektomije uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama u Srbiji.

Dobitnik je Nagrade za najbolje rezultate u oblasti ultrazvučne liposkulpture u 2003. godine u Los Anđelesu. Voli svoj posao i trudi se da sruši predrasude o estetskoj hirurgiji i uvede je u svakodnevne tokove i približi "običnim" ljudima. Teži da estetska hirurgija bude bezbedna, bezbolna i sa što kraćim postoperativnim tokom.

- Verujem da je suština života ljubav. Ako imate u sebi samo tu emociju i sve svoje poteze svedete na nju, umora nema. Nema gorčine i frustracije. A svoju najveću ljubav u profesiji delim upravo sa svojim pacijentima, sa kojima stvaram jednu jaku emotivnu vezu. To je zapravo i najbolji deo mog posla, neprestana motivacija i ispunjenost, kada su moji pacijenti zadovoljni i srećni - rekla je pre dve godine u jednom intervjuu.

- Prema statistici najveći broj hirurga u svetu, ne samo plastičara, pogotovo žene, najčešće ostaju sami. Upravo zbog nerazumevanja i nedovoljno provedenog vremena sa partnerima, često dolazi do razilaženja. Za razliku od drugih grana medicine, hirurgija svog maestra sa skalpelom uzima pod svoje, stoprocentno. A sa tim, ne može svako da se nosi - smatrala je dr Ašanin.

 

Komentari (4)

ma hajde

14.06.2020 15:26

Po čemu je ona čuvena, vidi kako je izgledala.

mirjana

14.06.2020 16:05

STRAŠNO,SIROTA ŽENA STA JOJ BI...ŽAO MI JE BILA JE EKSPERT...I DOBAR ČOVEK.SLAVA JOJ

dzudza basadzija

14.06.2020 19:13

Zo mi je svakog izgubljenog zivota.Neka je pokoj dusi i neka je laka zemlja.Ovde sigurno nije mesto za "kako i sta i zbog cega".Po fotografiji,ja smatram da je ovo sto vidimo,ono sto je od te zene ostalo?Nije moje da se mesam i sudim,ali izgleda da je doslo vreme da na "onaj svet" odlazimo izobliceni,misleci da smo se ulepsali.U slucaju da na "vratima tamo",primaju i po licnom opisu...?Sve vise njih,morace da se posluze sa izjavom od tri svedoka.U zadnje vreme,sve manje vidimio prirodno ostarele

Vlada

14.06.2020 21:14

Sad bar znamo kod kog je gospodja Trivan radila intervencije na licu. Kao lik u ogledalu,jao jaje jajetu lice. Da ne poverujes.