BILA JE OMILJENI HIRURG SRPSKE ESTRADE Zbog čega je poznata doktorka oduzela sebi život? (FOTO)

Doktorka Violeta Skorobać Ašanin je bila specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Violeta Ašanin
Violeta Ašanin, Foto: Ilustracija

Žena, čije je telo pronašao suprug danas oko 12.30, jeste čuvena beogradska doktorka. Njen suprug je pozvao Hitnu pomoć i rekao da žena krvari u stanu na Vračaru.

Dr Violeta je bila predsednik Udrženja srpskih plastičnih estetskih hirurga.

Kako saznajemo, doktorka se zaključala u kupatilo i dugo nije izlazila.

Muž i sin su kucali na vrata, jer dugo nije izlazila, a kada nije odgovorila, razvalili su vrata i zatekli je mrtvu. Pored njenog tela se nalazio krvav nož.

Ona je, kako se saznaje, nanela sebi ubod u stomak ili grudi.

Ekipa portala Alo.rs je otišla na lice mesta i uslikala stan gde je doktorka Violeta živela sa suprugom i sinom.

Poznata doktorka je bila vlasnica čuvene klinike za ulepšavanje. Pokretač je inicijative da se procedura rekonstrukcije dojki nakon mastektomije uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama u Srbiji.

Violeta Skorobać je rođena u Beogradu. Medicinski fakultet u Beogradu je završila 1994. godine. Magistrirala je na rekonstrukciji ekstenzornih tetiva šake. Specijalizaciju plastične i rekonstruktivne hirurgije završila je 2000. godine. Od 1995. godine je zaposlena na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", a potom stručno usavršavanje i praksu nastavila na mnogobrojnim svetski priznatim klinikama, u Grčkoj, Rusiji, Italiji, Americi, Brazilu. Učesnik je mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa.

Dobitnik je Nagrade za najbolje rezultate u oblasti ultrazvučne liposkulpture u 2003. godine u Los Anđelesu. Voli svoj posao i trudi se da sruši predrasude o estetskoj hirurgiji i uvede je u svakodnevne tokove i približi "običnim" ljudima. Teži da estetska hirurgija bude bezbedna, bezbolna i sa što kraćim postoperativnim tokom.

 

Povezane vesti

  • Korisnik: Anelej
    15/06/2020 - 08:24
    Mozda je doktorka Violeta radila plasticnu operaciju nosa i tako dobila Empty Nose Syndrom, zbog koga je mnogo ljudi u svetu diglo ruku na sebe. Iskreno saucesce porodici #ENS
UČITAJ JOŠ KOMENTARA