Jabukovac
Alo.rs
Jabukovac

Alo.rs

Jabukovac, Foto: Alo.rs
Maja B, ljubavnica ubice iz Jabukovca

Privatna arhiva

Maja B, ljubavnica ubice iz Jabukovca, Foto: Privatna arhiva

Kako "Novosti" saznaju, pojavio se novi detalj, koji do sada nije bio poznat javnosti - još jedan mobilni telefon - čiji sadržaj - nije veštačen! Uz to, u dopisu Apelacionog suda doslovce se navodi da je "nedopustivo da se donese ovakva odluka i to pre ispitivanja svih dokaza".

Podsetimo, Viši sud u Negotinu je odbacio optužnicu VJT uz obrazloženje "da su njihovi dokazi kontradiktorni", iako je nedvosmisleno ustanovljeno "da je četvoro ljudi ubijeno hicima iz dve vrste oružja", kao i "da su nedaleko od mesta zločina pronađeni opušci od cigareta, na kojima je pronađen DNK trag Maje Bađikić".

Ovo je, inače, već drugi put da je Viši sud vratio optužnicu VJT protiv Bađikićke. Iz izvora bliskim istrazi navode "da je nezapamćeno da u ovakvom predmetu glavni pretres ne otpočne ni nakon godinu dana od masakra kod Jabukovca". Nakon ovakvog razvoja događaja očekuje se da bi suđenje u ovom slučaju mogao da preuzme Viši sud u Zaječaru.

Tužilaštvo je teretilo Bađikićevu da je ubila Draganu Jozeljić, a zajedno sa Pernićem i Raju Kazimirovića. Davoru se na teret stavljaju i ubistva Dragice Kazimirović i Ljubinke Oprikić.

PROČITAJTE JOŠ: