HAOS U LESKOVCU Biciklista ošamario policajca!

Pripadnici leskovačke policijske uprave u toku dana u četvrtak 22.aprila,sat iza podneva, uhapsili su D.S.(43) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo svesno ometanje službenog lica u vršenju službene radnje...

Leskovac
Leskovac, Foto: Alo.rs

Okrivljeni D.S. rođen 1978.godine u Leskovcu vozio je svoj bicikl,kako nezvanično saznajemo, jednosmernom ulicom u surotnom pravcu u užem centru grada. Saobraćajac koji je bio na raskrsnici zaustavio je biciklistu i opomenuo ga da je izvršio saobraćajni prekršaj a onda dobio je žestok udarac u lice. Dežurni saobraćajac je, kako je nezvanično rečeno, prtrpeo lakše telesne povrede a nasilnik D.S. je odmah patrolom priveden na saslušanje dežurnom javnom tužiocu Osnovnog suda u Leskovcu,kojom prilikom mu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati..

Kako nezvanično sazanjemo u leskovačkoj PU veliki broj biciklista iz ovog grada u poslednjih par godina bio je jedan od učesnika u saobraćajnim nezgodama, što zbog nepostojanja više biciklističkih staza u ovome gradu a nešto više i zbog bahatosti i nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Povezane vesti

  • Korisnik: taj bi bio pokojan u proslom vremenu
    22/04/2021 - 20:18
    Kuriozitet U NS ima jedna ulica kojom biciklisti smeju da idu u suprotnom smeru.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA