Policija
Rina
Policija

Rina

Foto: Rina

Jedan od komšija svojim vozilom odmah je prevezao teško povređeno dete do Hitne pomoći, ali njemu nije bilo spasa i pored maksimalnog zalaganja lekara.

Policija je ubrzo zaštitnom trakom ogradila mesto nesreće, a vozača auta odvela na saslušanje.

Nesreća se dogodila u Ljubičevskoj ulici, oko 18 sati, tokom proslave punoletstva dečakovog ujaka Kristijana Kočića, koga smo zatekli na mestu nesreće.

- Vozač je pristigao autom sa svojom devojkom, a mojom drugaricom, jer su bili gosti na mojoj proslavi. Kad se zaustavio, ja sam mu rekao da se parkira malo dalje i on je dao pun gas i krenuo unazad. Nismo ni slutili da se iza nalazi sin moje sestre od strica i u trenutku je došlo do ove strašne tragedije – rekao je za "Novosti" vidno potreseni Kristijan.

Na mestu nesreće, u blizini njegovog dvorišta, u kome je postavljen šator za proslavu, videla se velika lokva krvi, koju je uskoro baka nastradalog dečaka prekrila peskom.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila nije bio pod dejstvom alkohola. On će biti saslušan pred osnovnim javnim tužiocem, nakon čega će se odlučiti o kvalifikaciji dela koje je počinio i o daljem postupanju koje će se protiv njega preduzeti.