BATINE SU TRAJALE SAT VREMENA, VIŠE PUTA JE GUBIO SVEST Detalji brutalnog prebijanja na stadionu "Karađorđe": Skinuli su mu farmerke i donji veš, pa ga udarali drvenim letvama!

Dvojica osumnjičenih za prebijanja Nemanje Ć. (22) na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu uhapšena su posle više od dva meseca od incidenta.

Stadion Karađorđe
Stadion Karađorđe, Foto: Alo/Marko Metlaš

Obojica su se, navodno, krila u Republici Srpskoj. Prema nezvaničnim saznanjima, lisice na ruke su stavljene Urošu V. (21), sinu penzionisanog fudbalskog arbitra, i Nemanji T. (23). Obojica su, navodno, odranije poznata policiji.

Kako se nezvanično saznaje, njih dvojica se sumnjiče da su 1. februara u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini tukli dvadesetdvogodišnjaka. Udarali su ga, navodno, pesnicama, nogama i drvenim palicama. Mladić je, navodno, nekoliko puta gubio svest, a batinanje je trajalo sat vremena.

- Skinuli su mu farmerke i donji deo veša, pa su ga tako nagog, udarali drvenim letvama.

Oštećeni je padao i ustajao, ali kako ustane, tako su ga opet udarali da padne. Tokom tuče su mu govorili da je cinkara, da namešta svoje navijače. Oštećeni je nekoliko puta gubio svest - stoji u zapisniku o batinanju.

Klinički centar Vojvodina
Klinički centar Vojvodina , Foto: YT/Radio-televizija Vojvodine

Nemanja Ć. je nekako uspeo da pobegne i potraži pomoć u Kliničkom centru Vojvodine, gde su mu konstatovane teške povrede, a bile su mu polomljene jagodična kost i gornja vilica.

Osumnjičeni Uroš V. i Nemanja T. se sumnjiče za nanošenje teških povreda i nasilničko ponašanje i u zakonskom roku biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Kako su preneli mediji, otac Uroša V. ostao je upamćen po 153. večitom derbiju, kada je priznao gol Crvenoj zvezdi, iako je lopta pre toga izašla u golaut pola metra.

Povezane vesti