Ispovest Saše iz Koteža kog je žena tukla i maltretirala: Nije mu dala da jede, čupala ga za kosu, a jednom ga gađala pikslom u glavu

Saša Kovačević, tridesettrogodišnjak iz Koteža, odlučio je da posle dve godine maltretiranja u braku ispriča za Objektiv kroz kakav pakao su on i njegov maloletni sin prolazili. Maltretirala ih je, kako tvrdi, njegova supruga i dečakova majka Ružica.

Policija noć
Policija noć, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Od Nove godine Saša živi u centru Koteža sa svojim dvogodišnjim sinom, a samo 150 metara dalje, maltene u istoj ulici, stanuje i njegova još zakonita supruga. On i Ružica su bili u braku dve godine, a isto toliko su se i pre toga poznavali. Veza je, iako je bila na daljinu, jer je ona bila na Kosmetu, funkcionisala normalno i, prema Sašinim rečima, nije bilo nikakvih naznaka da će Ružica, koja je ranije radila kao vaspitačica, potpuno promeniti svoje ponašanje.

– Venčali smo se u septembru 2018. godine, a manje od tri meseca kasnije dobili smo i prinovu, koju smo željno iščekivali. Naš odnos je počeo dramatično da se menja nagore nakon što je ona ostala u drugom stanju – priča Saša za Objektiv.

On kaže da je do šestog meseca Ružica živela u Orahovcu, na Kosovu i Metohiji, ali morala je da se preseli u Beograd jer je imala tešku trudnoću.

– Čudno se ponašala. Prilikom naših svađa znala je čak i da se udara rukom po stomaku. Posle porođaja se situacija dodatno pogoršala. Stalno me je napadala, prebacivala mi, kritikovala me… Bila je nepoverljiva prema mojim roditeljima. Jednostavno, stalno je u kući vladala tenzija.

GAĐALA ME PIKSLOM U GLAVU

Kako kaže Saša, u nekim situacijama mu je čak zabrinjavala da jede, iako je radio dva posla. Vremenom je došlo i do fizičkog sukoba.

– Gađala me je pepeljarom i počupala deo kose. Ja sam se branio kada me je gađala pikslom. Iščupala mi je kosu. To je nešto čega ne bih voleo nikada ni da se setim – očajan je Saša.

Povezane vesti

 • Korisnik: Milica
  16/04/2021 - 01:53
  Imam ovakvo iskustvo u porodici. Žena manipuliše detetom, sa svojom porodicom pravi pakao od života bivšem partneru (koga je ostavila i odvela dete). Sudski proces o viđanju deteta je u toku već dve godine. On je savršen otac, svi dokazi su na njegovoj strani, ali ona korisni sva pravna sredstva da postupak maksimalno odugovlači, a za to vreme dete ucenjuje i uči kako je otac njegov najveći neprijatelj, do te mere da se dete ne usudi da pođe sa ocem u dane kada im je dodeljeno viđenje...
 • Korisnik: Zar je
  16/04/2021 - 00:53
  ovo cudno. Svakoga dana i svake noci imate scene tuca, bacanje salata u lice, cepanje garderobe, histerije, pretnje ubistvom, pretnje deci na tv pink u cuvenom rijalitiju zadruga. Naravno niko ne reaguje, to je dobro za gledanost. Skup nervnih bolesnika, zlostavljanih u detinjstvu, bezeci od zlostavljaca ulica ih prigrlila.To su novi uzori. Sto su ludji to su bolje placeni. Ne verujem da ce i ovom coveku bilo ko pomoci, jer se mesecima promovise nasilje, alkoholizam, prostitucija, narkomanija.
 • Korisnik: bata Kile
  15/04/2021 - 23:50
  A gde su sad nasa prava?Pod hitno da se uvede zakon o nasilju nad muskarcima.
  • Lakis @bata Kile
   16/04/2021 - 07:15
   Postoji zakon o porodicnom I partnerskom nasilju. On vazi I za muskarce I za zene.
 • Korisnik: Aca
  15/04/2021 - 23:29
  Sasa ti si ocigledno primer papka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA