Krvav nož
Profi
Krvav nož

Profi

Krvav nož, Foto: Profi

- U blizini seoskog groblja, na kojem su zajedno bili, osumnjičeni je izvadio nož i izbo svog strica. Uroš je pokušao da spase oca, ali je i on zadobio povrede - kaže za „Alo!“ izvor iz MUP-a i dodaje da su teško povređene komšije ubacile u automobil kojim su ih prebacili do bolnice.

Nebojša je preminuo na putu do novopazarske bolnice koja je od ovog sela udaljena dvadesetak kilometara. Nebojšin sin Uroš je hospitalizovan i, kako saznajemo, nije životno ugrožen.

Prodavali drva

Osumnjičeni D. L. godinama trguje drvima i taj posao je uspešno razvio. Komšije kažu da su obe porodice dobrostojeće i da su pravi domaćini.

- Zaista se radi o dobrim ljudima i komšijama. Nismo se mešali u sukobe dvojice braće, ali garantujem da su dobri ljudi. Nisam mogao da verujem da je D. L. to uradio. Vredan momak, ulagao je u posao, mehanizaciju. Takav je bio i ubijeni Nebojša, kao i njegov sin Uroš koji je ranjen - kaže jedan od komšija.

Ubistvu i teškom ranjavanju prisustvovali su rođaci i komšije ove porodice, koji su odmah pozvali policiju. Oni su policajcima koji su obavili uviđaj ispričali određene detalje koji će biti od velike koristi tokom istrage.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, osumnjičeni godinama nije razgovarao sa stricem i njegovom porodicom.

- Sukob traje godinama. Meštani su ispričali da otac osumnjičenog mladića duže vreme nije razgovarao sa ubijenim Nebojšom, koji mu je brat. Žive u istoj ulici, kuća do kuće. U svađu su se pre nekoliko godina umešali i još neki rođaci koji su pokušavali da ih izmire - kaže naš izvor i dodaje da nije poznat razlog zbog kojeg su se braća posvađala.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on se nalazi u pritvoru. U tom roku biće saslušan u tužilaštvu.

Pročitajte još: